[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
Pringles

Pringles

Üye
Abi v5 ne zaman çıkıyor ?

Ve eski versiyonu kaldırıp, yeni v5 i kurmayı anlatır mısın ? :)

manolyam63

manolyam63

Üye
bunda degısen bırsey varmı eskısı degıl mı bu..

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
sanko ya da gittim 3 4 kere ama ben hayatımda böyle büyük bir avm görmedim sanko başka birşey koridorda düğün yap o kadar büyük hele ki teknosa yok böyle birşey :)

şimdi sankonun eski şeyi kalmıyo karataş tarafını biliyosan o tarafa sanki 2 AVM birlesek qibi büyük bi yer yapacaklar :eller:

- - - Eklendi - - -

bunda degısen bırsey varmı eskısı degıl mı bu..

değişikliği görmedinmi seçenekler falan EN ÖNEMLİSİ YENI MİF MOD EKLE LEVENT USTA :oke:

• Beğen
manolyam63

manolyam63

Üye
nerde bu avm sızın orda mı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arada bir yenile sayfayı ok

• Beğen
Symbianizer

Symbianizer

Üye
Nokia 500 de çalışır mı refresh

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Bu arada dehşet olmuş program elinize sağlıkk

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

manolyam63

manolyam63

Üye
evet guzel olmuşş

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Ben bunu yükledikten sonra benim internet radyonun iconu ile mesajlardaki duygusal simgeler gitiiNasıl düzeltebilirim?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben bunu yükledikten sonra benim internet radyonun iconu ile mesajlardaki duygusal simgeler gitiiNasıl düzeltebilirim?
menüde eksik uygulama simge sorunu ile karşılaşmamak için z resource apps içinden tüm mif ve mbm dosyalarını kopyalayıp c resource apps içine yapıştırın.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kodlama bitmek üzere az bir iki düzenleme daha bitecek inşallah

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Pringles

Pringles

Üye
Sabırsızlıkla bekliyorum abi :)

Efekler uygulamasında sorun çıkmaz dimi ?

Ayrıca v4 sürümünü kaldırıp v5 i kurmayı anlatır mısın ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çıkmaz ondan bağımsız çalışıyorum kolay kurulacak bu çalışmalar o yönde hatta eskini kaldırmaya gerek kalmayacak aynı yere taşıma işlemleri devam ediyor efekt mif mod atama yolları aynı şuan kurulu olanlar kurulum pkaeti bile kurmaya gerek kalmayacak bu dah açok arayüz düzenlemesi ve bir kaç özellik ve arşiv i çoğaltırıyorum 67 mb dayandı şimdilik

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
Çıkmaz ondan bağımsız çalışıyorum kolay kurulacak bu çalışmalar o yönde hatta eskini kaldırmaya gerek kalmayacak aynı yere taşıma işlemleri devam ediyor efekt mif mod atama yolları aynı şuan kurulu olanlar kurulum pkaeti bile kurmaya gerek kalmayacak bu dah açok arayüz düzenlemesi ve bir kaç özellik ve arşiv i çoğaltırıyorum 67 mb dayandı şimdilik

biz işimizi sağlama alalım eskiyi kaldırma 2 dk sürmez v5 sıfırdan kuralım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl istersen

Üst Alt