[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anladim

asigsasi

asigsasi

Üye
opera ile indir

ender04

ender04

Üye
üstad bazı efektleri kullanamıyorum arama sırasında veya arama geldiğinde ekran kararıyor buna bir çözüm bulamazmısın allstar12345-slidemania v7 effects by djmy19881225 bunun gibi bir çok efekte aramalarda ekran kararıyor

Pringles

Pringles

Üye
üstad bazı efektleri kullanamıyorum arama sırasında veya arama geldiğinde ekran kararıyor buna bir çözümbulamazmısın allstar12345-slidemania v7 effects by djmy19881225 bunun gibi bir çok efekte aramalarda ekran kararıyor

O kararma sorunu herkeste var abi. Fp2 ile bazı efektler uyumlu olmuyor :(

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet fp2 için bazı efektlerde sıkıntı olabiliyor

kardelen123

Üye
maxımodu yükledkten sonra menü ikonları yok oldu belle rèfresh n8 ne yapmam gerek yardm

asigsasi

asigsasi

Üye
cfw kullanıyorsan yapılacaklar ilk mesajda belirtilmiş kullanmıyorsan temayı değiştir

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
manolyam63

manolyam63

Üye
benım tlf 701 burda ıkı tane dosya var bunlardan fp1 mı yoksa fp2 yı mı yukleyecegım bılgı verırsenız sevınırım

EMEGE SAYGI.....

- - - Eklendi - - -

benım menudekı ıkonlar kayboldu yarısı gorunuyor yarısı gorunmuyor ne yapmalıyım yardımcı olun arkadaslar

EMEGE SAYGI...

- - - Eklendi - - -

bırde ben uygulamayı acmaya calısırken bazıları acılmıyor yada gec acıyor bunu sebebını yazarsanız sevınırım boyle olursa format yolu gorunuyor....

EMEGE SAYGI...

asigsasi

asigsasi

Üye
1= iletişim sistemini *#0000# yapıp öğrenebilir sin

2=cfw kullanıyorsan z resource apps içinden mif ve mbm dosyalarını xplore ile c resource apps içine atman gerekiyor veya tema değiştir dene

3= yanlış maximod indirmiş olabilirsin kurulum paketini yükleme bitmeden restart yapmış olabilirsin
kaldırma işlemi konuda ilk mesajda var oraya bakarak maximod u kaldır ve iletişim sistemine göre tekrar yükle ve konuda ne diyorsa sırası ile yap
:)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ben mif attım ama attıktan sonra programın mif bölümüne giremedim sizce neden?
(not yardım edip yorum yazmadan önce ya beğenin haberim olsun ya da özelden yazın)
Şimdiden teşekkürler

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
attığın mif dosyalarının zip isminde türkçe karakter var ğüşıöç gibi

• Beğen
Tepkiler: manolyam63, @@DiAbLo@@ ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: manolyam63, noss_bar ve @@DiAbLo@@
manolyam63

manolyam63

Üye
sorunu hallettım tsk erdım

EMEGE SAYGI...

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

manolyam63

manolyam63

Üye
ben hack yaptım tema efektı yaptım ve avkon modunu yaptım ondan sonra magazaya gırıyorum uygulama ındırmeye calısırken ındırmıyor bunun sebebı ne olabılır bırde benım flash acmaya calısırken acılmıyor ondan ovıden flash lıgt eztremeyı yukluyorum magaza hata verıyor uygulama ındırılmıyor bunu bır cossen ıyı olur noss bar

maxipda kralı noss bar

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
rompacther yamalarını kapat tekrar indirmeye çalış

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben hack yaptım tema efektı yaptım ve avkon modunu yaptım ondan sonra magazaya gırıyorum uygulama ındırmeye calısırken ındırmıyor bunun sebebı ne olabılır bırde benım flash acmaya calısırken acılmıyor ondan ovıden flash lıgt eztremeyı yukluyorum magaza hata verıyor uygulama ındırılmıyor bunu bır cossen ıyı olur noss bar

maxipda kralı noss bar
bu dediklerinin maximodla veya avkonmod ile alakası yok efektler falan alakası yok pm dende cevap verdim sitede mağaza uygulamması var onu indir lur güncellemesinide tamamla sorunun düzelir arasırada yapıyr bunu mağaza

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Üst Alt