[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

bersu_33

Üye
tşk hizan temadan effektler kapalıymış açtım sorun halloldu

hizan

hizan

Üye
güle güle kullan

asigsasi

asigsasi

Üye
valla bizde tema efektleri açıp kapatan bir tuş olmadığı için aklıma gelmedi :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

ercan1543

Üye
Emeğinize sağlık

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla bizde tema efektleri açıp kapatan bir tuş olmadığı için aklıma gelmedi :)

Çok ilginç dimi sorun var deyip pm atan çoğu kişinin sorunun çözümü bu çıkıyor hem efektler çalışmıyor diyorlar pm atıyorlar sorun var diye halbuki efektleri kapalı haberleri yok :) bu konu recep ivedik misali aküyü veriyor kızlara araba aküsüz çalışmadığı için servise fırça atıyor :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
haklısın dostum biz ne bilelim :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dimi olsun ama gene de sorun çözüldü

Pringles

Pringles

Üye
Abi benim bir sorunum var :( Cfw'li kurulum için denilen her şeyi yapıyorum.

1-(Eğer cfw kullanıyorsanız menüde eksik uygulama simge sorunu ile karşılaşmak için z resource apps içinden tüm mif ve mbm dosyalarını kopyalayıp c resource apps içine yapıştırın. (Bu işlemi sadece cfw kullananlar yapacaktır.)

1. deki dediğinizi yapma aşamasına geldiğimde telefonu yeniden başlatıyorum. Ama telefon açıldığında bazı uygulama iconları kayboluyor veya simsiyah oluyorlar. Sizde de bu sorun var mı ??

Lütfen bir çözüm yolu bulun :(

- - - Eklendi - - -

Yeniden başlatıyorum derken yani mif. ve mbm. dosyalarını kopyalayıp söylenen yere attıktan sonra :(

- - - Eklendi - - -

Tamamdır sorunu bir şekilde çözdüm nasıl oldu bende anlamadım ama inşallah ilerde tekrarlamaz herkese iyi forumlar :)

harunkoch

harunkoch

Üye
cwf nasıl yapabilirim c6-01 n8 ikiside olur

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
maximoda bir güncelleme yapsanda .mif veya mod değiştirdiğimizde Telefonu kapatıp açma derdi bitse çook güzel Olur çook seviniriz valla :)

• Beğen
danqerpeach

danqerpeach

Üye
teşekkürler rica etsem belle refresh için olanı mobilden indirebileceim bi yere upload etsen

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maximoda bir güncelleme yapsanda .mif veya mod değiştirdiğimizde Telefonu kapatıp açma derdi bitse çook güzel Olur çook seviniriz valla :)
Sanırım mif değişiminden sonra ayarlardan başka bir tema seçip sonra bir öncekini seçmen yeterli olur yeni mifleri aktif edebiliyor efektlerde çalışıyor bu çözüm miflerde çalışır gibi geldi bir dene bakalım

• Beğen
Tepkiler: afsinbeyyy
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

jetblacklife27

Üye
ellerine sağlık birşey diyeceğim bu maximod joshlog gibi birşey mi ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ellerine sağlık birşey diyeceğim bu maximod joshlog gibi birşey mi ?
johlog ile aynı şey johlog elle yapılan yani kendi miflerini sisteme kendin atacaksın bu uygulama ile yapılan tek şey bir tık ve mif sisteme gömüldü sonuç aynı seçim senin

erhanred

Üye
temayı değiştir her efek değiştiediğinde tmmdır açma kapamaya gerek yok telii

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet efektler için tema değişimi yeterli mifler için de aynı mi acaba

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
tamam deneyecem kardeşim :) :tşk: