Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok ilginç dimi sorun var deyip pm atan çoğu kişinin sorunun çözümü bu çıkıyor hem efektler çalışmıyor diyorlar pm atıyorlar sorun var diye halbuki efektleri kapalı haberleri yok bu konu recep ivedik misali aküyü veriyor kızlara araba aküsüz çalışmadığı için servise fırça atıyor
asigsasi
Üye
haklısın dostum biz ne bilelim
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Dimi olsun ama gene de sorun çözüldü
Pringles
Üye
Abi benim bir sorunum var Cfw'li kurulum için denilen her şeyi yapıyorum.
1-(Eğer cfw kullanıyorsanız menüde eksik uygulama simge sorunu ile karşılaşmak için z resource apps içinden tüm mif ve mbm dosyalarını kopyalayıp c resource apps içine yapıştırın. (Bu işlemi sadece cfw kullananlar yapacaktır.)
1. deki dediğinizi yapma aşamasına geldiğimde telefonu yeniden başlatıyorum. Ama telefon açıldığında bazı uygulama iconları kayboluyor veya simsiyah oluyorlar. Sizde de bu sorun var mı ??
Lütfen bir çözüm yolu bulun
- - - Eklendi - - -
Yeniden başlatıyorum derken yani mif. ve mbm. dosyalarını kopyalayıp söylenen yere attıktan sonra
- - - Eklendi - - -
Tamamdır sorunu bir şekilde çözdüm nasıl oldu bende anlamadım ama inşallah ilerde tekrarlamaz herkese iyi forumlar
Sanırım mif değişiminden sonra ayarlardan başka bir tema seçip sonra bir öncekini seçmen yeterli olur yeni mifleri aktif edebiliyor efektlerde çalışıyor bu çözüm miflerde çalışır gibi geldi bir dene bakalım
johlog ile aynı şey johlog elle yapılan yani kendi miflerini sisteme kendin atacaksın bu uygulama ile yapılan tek şey bir tık ve mif sisteme gömüldü sonuç aynı seçim senin
erhanred
Üye
temayı değiştir her efek değiştiediğinde tmmdır açma kapamaya gerek yok telii
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
evet efektler için tema değişimi yeterli mifler için de aynı mi acaba