Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sys bin klasörüne erişmek için rompacherden yani yetkiler uygulamasından open4all yamasının açık olması gerekiyor ama yaptığında aynı hesaba gelir o uygulamanın sys bin klasörüne erişimi var
ErSin9006
Üye
Günlerdir uğraşıpda bi türlü yapamadığım mif efekt vs. bu mod sayensinde çalışır durumda oldu öncelikle bunun için teşkkür ediyorm
genelde mif tarzında görseller görüyorum bunları atarken x-plore ilemi atcaz pc ye depolama modunda açıp öylemi atcaz?
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
konuda mifler nasıl paketlenir ve uygulama ile nasıl uygulanır yazıyor
crazy_oruc
Üye
konu çok harika olmuş emeğine sağlık
fp2 maximod linkinde sorun mu var yoksa sadece ben mi indiremiyorum ?
asigsasi
Üye
şimdi baktım bende sorun yok
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
linki kontrol ettim sıkıntı yok tekrar dene istersen
torQaresma
Üye
kurulum paketinin olduğu yeri bulamıyorum şu anda maxi modu kullanıyorum e/maximod içerisinde muhtemelen orjinal paketler diye klasör olmsı laxım ancak öyle bir klasör yok diger klasörlr içinde de mevcut değil
asigsasi
Üye
maximod programını aç modlar ve orjinal paketleri seç ve orjinal paketleri seç görürsün
kurulum paketini yükledinmi kullandıgın sistem nedir
bersu_33
Üye
kurulum paketinide yükledim. nokia c6-01 hackli telefonum maxi modu kurdum bütün adımları uyguladım mif leri yapıyorum açılış resmi fln değiştirebiliyorum ama efektleri yapıyorum kapatıp açıyom teli hiç bişey değişmiyor