[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sys bin klasörüne erişmek için rompacherden yani yetkiler uygulamasından open4all yamasının açık olması gerekiyor ama yaptığında aynı hesaba gelir o uygulamanın sys bin klasörüne erişimi var

ErSin9006

Üye
Günlerdir uğraşıpda bi türlü yapamadığım mif efekt vs. bu mod sayensinde çalışır durumda oldu öncelikle bunun için teşkkür ediyorm
genelde mif tarzında görseller görüyorum bunları atarken x-plore ilemi atcaz pc ye depolama modunda açıp öylemi atcaz?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konuda mifler nasıl paketlenir ve uygulama ile nasıl uygulanır yazıyor

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
konu çok harika olmuş emeğine sağlık :)

fp2 maximod linkinde sorun mu var yoksa sadece ben mi indiremiyorum ?

asigsasi

asigsasi

Üye
şimdi baktım bende sorun yok

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
linki kontrol ettim sıkıntı yok tekrar dene istersen

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

torQaresma

Üye
kurulum paketinin olduğu yeri bulamıyorum şu anda maxi modu kullanıyorum e/maximod içerisinde muhtemelen orjinal paketler diye klasör olmsı laxım ancak öyle bir klasör yok diger klasörlr içinde de mevcut değil

asigsasi

asigsasi

Üye
maximod programını aç modlar ve orjinal paketleri seç ve orjinal paketleri seç görürsün

torQaresma

Üye
maximod programını aç modlar ve orjinal paketleri seç ve orjinal paketleri seç görürsün

amaa sıkıntı bu değil ki maxımod uygulamasinin içindekini görüyorum fakat bana kurulum paketinin içindeki dll lazım onu maxımod içinden nasıl alırım

asigsasi

asigsasi

Üye
ne yapacaksın dll dosyasını c sys bin içinden alabilirsin tabi kurulum paketini yüklediysen
isimleri
aknskinsrv.dll
AknIcon.dll

veya sis editörle parçalayıp alabilirsin

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maximod sis i sisconetnt ile ac icinda kurulum paketi.zip var onun icinde dll ler

• Beğen

torQaresma

Üye
asigsasi

asigsasi

Üye
rica ederiz sıkıntı olursa buradayız :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:alkis

• Beğen

torQaresma

Üye
oldu arkadaşlar teşekkürler sisconetnt ile denileni yaptım sonuç olumlu :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

bersu_33

Üye
ben yükledim her şeyi yaptım ama menü geçişlerinde efekt olmadı orjinal hala telefon

bersu_33

Üye
kurulum paketinide yükledim. nokia c6-01 hackli telefonum maxi modu kurdum bütün adımları uyguladım mif leri yapıyorum açılış resmi fln değiştirebiliyorum ama efektleri yapıyorum kapatıp açıyom teli hiç bişey değişmiyor

hizan

hizan

Üye
tema dan effectleri açtınmı.

Üst Alt