[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
kopyala

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maximod v5 çıkıcakmı :D

yapalım da ne yapalım çaya istek geldi bu maximodların e versiyonu isteniyor uygulama e ye kuruluyor ama mifler efektler her c de çalışıyor e de olsa 7 mb kadar yer açılacak

asigsasi

asigsasi

Üye
fp2 nin versiyon 4.5
refsesh e yapacak san yap
fp2 öyle kalsın

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:pro:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

shenol85

Üye
arkadaşlar 603 telefonumda Fp2 için maximod kullanıyordum. Bugün itibariyle Mifler kısmına girmeye çalıştığımda hiç bi tepki vermiyor program. kaldırdım tekrar kurdum telefonu açtım kapadım vs aynı sorun var. diğer kısımlar aktif ama miF kısmına girmeye çalıştığımda tepki yok :/

türkçe karakterli mif paketi attığım için olmuş çözdüm.tşkrler.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
Anil-D

Anil-D

Üye
kardes bna core rofs 2 rofs 3 bunları soylermisin mdları uygulamak icin

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hangi modları

torQaresma

Üye
çok güzel bir program, noss_bar arkadaşa teşekkürler benim bir problemim var herşeyi harfien uyguladım yapmak için ancak cfw kullandığım için Z/resource/app içindeki tüm mif ve mbm leri c/resource /app içine (kopyalamyı unuttuğum için) önce kopyalamadan yedğini aldım ve proyu kullandım o şekilde hiç bir sıkıntı olmadan çalıştı ancak sonra kopyalayınca sadece şuanda efektleri sorunsuz yüklüyor miflerde yamalarınızı kontrol edin uyarısı alıyorum yamalarım aktif neden olabilir

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurulum pkaeti içindeki aknIcon.dll dosyasını çıkartıp kendi elle c sys bin içine at önceden varsa onu farklı isimlendir kurulum pkaeti içindeki dll yi salla c sys bin içine sanırım dll sorunun var

berkde

Üye
ben herşeyi yazdığı gibi yaptım pythonu da kurdum ama maximoda tıklayınca açılmıyor nedeni ne olabilir ?

asigsasi

asigsasi

Üye
kurduğun pyton sürümü kaç

berkde

Üye
link te olanı kurdum
versiyon 1.4.5 final yazıyo

ender04

ender04

Üye
teşekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

berkde

Üye
bunlara uygun modları nerden bulabilirim ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sitede paylaşılanlara bakabilirsin

ramazan21

Üye
arkadaşım paylaşım için tekrar teşekkür ederim, ben en başa dönmek için denilenleri yapmaya çalıştım fakat "Xplore" ile C: Sys klasörüne erişemedim. bende bunu yapabilmek için daha önce ki konunuz olan "Nokia Belle FP2 Hacklendi + Resimli" yazınızdaki "Safemgr v3.80 Symbian^3 Signed.sisx"i kurup onun dosya yöneticiyle; maximod uygulamasını kaldırmak için denilenleri yapıp en başa döndüm, bu sorunla karşılaşan olursa ben bu şekilde hallettim.

Üst Alt