[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

yigitsen

Üye
fp2 icin bekliyoruz

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
biliyorum elimden geldiğince uğraşıyorum

theruhix

Üye
Hocam şu karnında ssaat ola kızın resmni link verebilrmsn ?

jakobs21

Üye
widgetlerim orjinal haline döndü ben widgetlrimi istiyom bu uygulma witget yüklenmiyomu

Emre

Üye
emeğine sağlık

theruhix

Üye
hocam o resmi istyorumm :)

jakobs21

Üye
ya programda widget eklemesi yapıyorum başarılı dijyo res atıyorum widgetler değişmiyo programa uyumlu widget paketini indirdim mif klasörüne attım değiş miyo widget paketinin yolu resource apps biri yardım etdin farklı bişiymi yapıcam

asigsasi

asigsasi

Üye
ya programda widget eklemesi yapıyorum başarılı dijyo res atıyorum widgetler değişmiyo programa uyumlu widget paketini indirdim mif klasörüne attım değiş miyo widget paketinin yolu resource apps biri yardım etdin farklı bişiymi yapıcam

önce avkon modu uygulaman lazım yani pil rengi değiştirmen gerekiyor

jakobs21

Üye
pil rengini değiştirdikten sonra widgeti dehiştirmeyi denedim yine olmadı

asigsasi

asigsasi

Üye
pil rengi değiştimi

- - - Eklendi - - -

hangi widget değiştirmeye çalışıyorsun

jakobs21

Üye
bütün widgetleri saat müzik çalar kısaca şeffaf widget paketi ama programla olmadı yardım edin

asigsasi

asigsasi

Üye
bu zip içinde ki dosyalar resource apps diye xplore ile gözüküyor mu eğer gözüküyor sa zip dosyasını maximod mif klasörünün içine at

jakobs21

Üye
atıyorum x plore ilede gözüküyo ama widgetler degişmiyo yardom edin

asigsasi

asigsasi

Üye
maximod mif klasörünün içine attıktan sonra maximod uygulaması ile seçmen gerekiyor

jakobs21

Üye
zaten öyle yapıyorum başarılı diyo res at diyo atıyorum widgetler degişmemiş halen aynı şeffaf widget paketi yapıyorum

- - - Eklendi - - -

zaten öyle yapıyorum başarılı diyo res at diyo atıyorum widgetler degişmemiş halen aynı şeffaf widget paketi yapıyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
peki başka bi paket dene belli sorun şeffaf paketten kaynaklanıyor

jakobs21

Üye
hayır başka paket denedim olmadı sen widget degiştrdnmi

- - - Eklendi - - -

ya bide saati beyaz saat yapıyorum oluyo sonra bu widget paketini uyguluyorum widgetler degişmiyo ama o beyaz ssaaat orjinal halini alıyo tek o degişio burada bi ayrıntı var yardım

asigsasi

asigsasi

Üye
peki birde şöyle dene xplore ile bu c resource apps içind at peki bir de şu var doğru maximodu yüklediğine emin misin

jakobs21

Üye
dogru maximodu yükledim bi kere yanlış olsaydı tema efektlerini degiltiremzdim bide benim acaba maximodu tel hafızasına kurmammı gerekiyodu

asigsasi

asigsasi

Üye
evet maximodu depo hafızasına kurman gerekiyor şimdi maximodu kaldır yeniden yükle kaldırırken nasıl kaldıracagın ilk sayfada yazıyor sırayı takip et

Üst Alt