[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
kardeş başka temada yükledim yine aynı kasma var menüde simgeler yok yine acil yardım

hizan

hizan

Üye
kardeş başka temada yükledim yine aynı kasma var menüde simgeler yok yine acil yardım

bende de aynısı olmuştu ben başka tema yükledim sorun kalktı.

mifleri tekrar hazırlayıp levent e vereceğim gerekirse yeniden düzenleme yapar.

blackcemre

Üye
peki düzeltmek için kasmayı ben ne yapabilirim temayı denedim olmuor.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki düzeltmek için kasmayı ben ne yapabilirim temayı denedim olmuor.

z resource apps içinden tüm mifleri c resource apps içine xplore ile kopyala üzerine yazılsın mi dediğinde evet de sorunun düzelir ama kasma hala devam ediyorsa baska sorunun var maximodu silebilirsin python u da sil c sys bin içinden aknIcon.dll yi aknIcon2.dll diye yeniden adlandır aynı şekilde aknskinsrv.dll yi de aknskinsrv2.dll diye yeniden adlandır tek kapat aç herşeyin orjinal olmuş olacaktır kasma devam ediyorsa ya format at yada flash ok

theruhix

Üye
Hocam bişiy soracam mesela bazı modlar var flashla atılması gerek bunları bu programla yapamıyoruz değilmi ? Yada bunla yapabileceğimiz modları çoğaltailirmsnz bizde içlerinden seçip dediğiniz şekilde atalım sizin modlar 6 7 tane başka varmı yani?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam bişiy soracam mesela bazı modlar var flashla atılması gerek bunları bu programla yapamıyoruz değilmi ? Yada bunla yapabileceğimiz modları çoğaltailirmsnz bizde içlerinden seçip dediğiniz şekilde atalım sizin modlar 6 7 tane başka varmı yani?

Flashla olan modlar çalışmaz uygulama sadece dosyaları sizin yerinize kendi atıyor kolaylık olsun diye modlar çoğalırsa uygulamaya eklerim mod yapa yapa içim dışım mod oldu araştırın güzel şeyler bulursanız tavsiye edin bekliyorum

palpolisi

palpolisi

Üye
levent java hakkında bir bilgiye sahipmisin degilsen sorun degil ama bi şey söylebirde bir uygulamayı telefona 2 veya 3 defa kurabilirmiyiz palringo uygulamasını kurmak istiyorum java da yapıyorum ama sis te yapamıyorum

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
levent java hakkında bir bilgiye sahipmisin degilsen sorun degil ama bi şey söylebirde bir uygulamayı telefona 2 veya 3 defa kurabilirmiyiz palringo uygulamasını kurmak istiyorum java da yapıyorum ama sis te yapamıyorum

kurarsın uid numrası aynı ise kurulur

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
tele soft format attım tel temizlenmistir mi . tekrar kuracağımda.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
temizlenmiştir

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Levent üstad ellerine sağlık çok güzel bir arşiv....

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
senin paylastigin modlar sayesinde yaren dede nin mifler tempsites in falan maxicep arşivi işte

Ag66

Üye
Teşekkürler...

TrBelle

TrBelle

Üye
Tesekkürler abicim :D

- - - Eklendi - - -

ya abi bi sorum olucaktı :) menü sürekli kaydırma modu nden çalışmadı yükledim ama menü yatay gitmiyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tesekkürler abicim :D

- - - Eklendi - - -

ya abi bi sorum olucaktı :) menü sürekli kaydırma modu nden çalışmadı yükledim ama menü yatay gitmiyor

Mod sorunlu olabilir siteden alıp paylaştım dikey iş yaptı gibi me geldi yatay denememiştim hiç iş yapmıyorsa e maximod klasörü içindeki modlar klasöründen o modu silebilirsin tutmanın anlamı yok :)

asigsasi

asigsasi

Üye
fp2 için artık hack sorunu da ortadan kalktığına göre maximod fp2 yi bekliyorum

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
en kısa yamanda

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
:tşk: başka bi efekt uygulamak istedigimde paket yüklenemedi sisteminizde aynı paket mevcut dyo bu sorunu nasıl aşabilirim

Üst Alt