[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
ben hala sabırsız bir şekilde bekliyorum

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:) :) :) az sabır az bitti bitecek fp1 deki modlar ne alemde acaba menü modu falan çalışıyor mu acaba denedin mi hiç

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
fp1 uygulaması çalışmıyor fp2 ye uymlanması ne kadar sürecek bekliyoruz :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben geçmedim ki FP2 ye bir kaç denem yaptım asigsasi ile ama olmadı kendi sistemim fp2 olsa çiğerini sökerim de böye deneme yanılma yönetimi gibi oluyor sevmiyorum bile bile yapmak en güzeli bakalım yakında çıkarmaya çalışacağım yeni mifler falan çıkar o zamana kadar

• Beğen

nedim6363

Üye
o bölümü hiç denemedim hep efektlerle uğraşıyorum o bölümü bir dene bakalım çalışıyor mu

- - - Eklendi - - -

yok auto instaler değil kendin uygulamaları parçalayacaksın hepsini siscontents ile kalsörlera yırıyo zaten sonra bütün kalsörleri birleştir yeni sis oluştur kalsörlerden bir uygulama oluyor sonra kuruyorsun tek sis içinde sınırsız uygulama bu yolla kısayol uygulamalarını denedim 15 kısayol uygulaması topladım tek sis te çalıştı
hocam bu tek sis olayını biraz detaylı anlatabilirmisiniz bende yapmak istiyorum.teşekkür ederim şimdiden.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu gece bu konuyu açarım tek sis ile bütün uygulamaları kurmayı modlama bölümünde bulursun yarın ok

• Beğen
Tepkiler: nedim6363 ve asigsasi
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben uygulama yapmıyacağım anlatımı yapacağım sis kendiniz tek paket içinde toplayacaksınız ben yaparsam kendime göre yaparım o yüzden ben paket içine attığım her uygulamayı beğeneceksiniz diye bir şart yok o yüzden kendiniz seçin kendiniz yapın sis inizi :)

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
ya işte ben öyle diyeyim sen öyle anla levent bekliyoruz

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bitti hadi modlama bölümüne ama en altındaki dikkat yazısını okuyun sonra işlemleri yapın ok Kullaklarım çınlamasın gece gece çok fena geri iade ederim bilesiniz

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
arkandan laf eden olur niye olmasın tabi iyiliğin için ederler yanlış anlama :oke:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maximod çalışması devam ediyor fp2 için bu gece biter paylaşıma konulur

• Beğen
mustipa

mustipa

Üye
maximod fp2 çalışması bittimi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mif kısmı tamam da efektler sıkıntı veriyor manifest dosyasında 174 satır kod var biri ni silmemiz gerekiyor ama hangisini efektler oynatılıyor ama uygulama açılışında 10 sn bir gecikme sorunu veriyor bende fp2 ye geçmedim o daha da zorluyor denemeden teste veriyorum asigasi tabi her defasında zaman alıyor

• Beğen

yigitsen

Üye
bekliyoruz

hizan

hizan

Üye
maximod v.4 fp1 de menü ekranındaki klsör simgelerinin yok oluşu bazı yalımlardan kaynaklanıyor.

örneğin ben reisin yazılımını kullanıyorum hiçbir simge yok olmuyor bilginize.

TrBelle

TrBelle

Üye
abicim fp2 de kullanabilir miyiz ?

Üst Alt