Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
z resource apps içinden tüm mifleri c resource apps içine xplore ile kopyala üzerine yazılsın mi dediğinde evet de sorunun düzelir ama kasma hala devam ediyorsa baska sorunun var maximodu silebilirsin python u da sil c sys bin içinden aknIcon.dll yi aknIcon2.dll diye yeniden adlandır aynı şekilde aknskinsrv.dll yi de aknskinsrv2.dll diye yeniden adlandır tek kapat aç herşeyin orjinal olmuş olacaktır kasma devam ediyorsa ya format at yada flash ok
theruhix
Üye
Hocam bişiy soracam mesela bazı modlar var flashla atılması gerek bunları bu programla yapamıyoruz değilmi ? Yada bunla yapabileceğimiz modları çoğaltailirmsnz bizde içlerinden seçip dediğiniz şekilde atalım sizin modlar 6 7 tane başka varmı yani?
Hocam bişiy soracam mesela bazı modlar var flashla atılması gerek bunları bu programla yapamıyoruz değilmi ? Yada bunla yapabileceğimiz modları çoğaltailirmsnz bizde içlerinden seçip dediğiniz şekilde atalım sizin modlar 6 7 tane başka varmı yani?
Flashla olan modlar çalışmaz uygulama sadece dosyaları sizin yerinize kendi atıyor kolaylık olsun diye modlar çoğalırsa uygulamaya eklerim mod yapa yapa içim dışım mod oldu araştırın güzel şeyler bulursanız tavsiye edin bekliyorum
Olabilir konuda anlatıyor kaldrıma işlemi kaldır tekrardan kurmayı dene
palpolisi
Üye
levent java hakkında bir bilgiye sahipmisin degilsen sorun degil ama bi şey söylebirde bir uygulamayı telefona 2 veya 3 defa kurabilirmiyiz palringo uygulamasını kurmak istiyorum java da yapıyorum ama sis te yapamıyorum
levent java hakkında bir bilgiye sahipmisin degilsen sorun degil ama bi şey söylebirde bir uygulamayı telefona 2 veya 3 defa kurabilirmiyiz palringo uygulamasını kurmak istiyorum java da yapıyorum ama sis te yapamıyorum
Mod sorunlu olabilir siteden alıp paylaştım dikey iş yaptı gibi me geldi yatay denememiştim hiç iş yapmıyorsa e maximod klasörü içindeki modlar klasöründen o modu silebilirsin tutmanın anlamı yok
asigsasi
Üye
fp2 için artık hack sorunu da ortadan kalktığına göre maximod fp2 yi bekliyorum
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
en kısa yamanda
.Kerasus.
Üye
başka bi efekt uygulamak istedigimde paket yüklenemedi sisteminizde aynı paket mevcut dyo bu sorunu nasıl aşabilirim