[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

fp 2 de şu an hiçbir şey kullanılamıyor

wahh wahh tühh tüühh kim dedi sana hemen geç diye ne meraklıymışın biliyon dimi insanın başına ne geliyorsa ya meraktan gelir ya .... :):):):)

Şaka bir yana fp2 den aknıcon.dll dosyası ile aknskinsrv.dll dosyalarına ihtiyaç var ama z sys bin içinden değil direk fw den nokiacooker ile açıkarılmış olacak z sys bin içinedekilerin epoc id leri yok fw lerdekinin var u yüzden unpack oluyor nasıl temin edeceğiz

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
sana güncelleme gelmedi mi dostum

asigsasi

asigsasi

Üye
ne güncellemeymiş yahu ben şimdi dosyalarımı hafıza kartına atsam ve soft format atsam nasıl olur rompachter yüklerken bileşen hatası verir mi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet verir

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bana bu dosyaların hangilerinin z de olduğunu söyler misin kimi 1 tane var diyor kimi 3 exe var diyo karışık bir durum hangiler var z içinde bakar mısın

"sys\bin\RomPatcherPlus.exe"
"sys\bin\RPPAuto.exe"
"sys\bin\0RPAutoStart.exe"
"resource\apps\RomPatcherPlus.r01"
"private\10003a3f\import\apps\RomPatcherPlus_reg.r01"-"
"resource\apps\RomPatcherPlus_aif.mif"-"
"resource\apps\RomPatcherPlusSvg.mif"-"
"c_private\101f875a\import\[20047B9F].rsc"
"System\Data\RP_Patches.zip"

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye

o zaman böyle kalacak görünüyor

- - - Eklendi - - -

"sys\bin\RomPatcherPlus.exe"
"sys\bin\RPPAuto.exe"
"sys\bin\0RPAutoStart.exe"
sadece bunlar var birer tane digerleri yok

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ok tamamdır bakalım nokia bize iyilik mi yapmış kötülük mü?

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
insallah iyilik yapmışlardır

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyilik yapmış olabilir eğer soft format atarsan softtan sonra lintke verdiğim dosyaları telefonu usb depolama ile bağla linkte verdiğim dosyaları klasörlere at ve teli kapat aç rompacher simgesi gelecek mi masa üstüne ?

Ekli dosyalar

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
atayımmı soft

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
telefona kurdum ama telefonda efektler çalışmıyor. Birde teldek bir kısım widgetlerin görüntüsü gitti. Sadece yazısi kaldı. Nden böyle oldu ki ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
modelin ne fp2 mi kullanıyorsun

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
model c6-01 refesh indirip yükledim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
model c6-01 refesh indirip yükledim

Var mı sıkıntı eğer sende de menüde bazı uygulamaları simgeleri gözükmesse z resource apps içinden xplore ile tüm mifleri ve mbm leri c resource apps içine kopyala eksikler tamamlanır eksik yoksa sıkıntıda yoktur :)

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
evet simge Yok birde efekt çalışmıyor. Ve mesajlara girince açılmıyor siyah ekran oluyor

- - - Eklendi - - -

evet simge Yok birde efekt çalışmıyor. Ve mesajlara girince açılmıyor siyah ekran oluyor

hizan

hizan

Üye

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar böylsi durumda tema değişin başka tema kullanın düzeliyor ve telefon hızlanıyor.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Sistemin belle mi refresh mi?

blackcemre

Üye
E7 nokia belle refreshe maximod yaptım mif ve efekt uyguladım telefon menüde çok kasmaya başladı şimdi kullanamıyorum bile ne yapmalıyım acilllllll yarddımmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!

hizan

hizan

Üye
E7 nokia belle refreshe maximod yaptım mif ve efekt uyguladım telefon menüde çok kasmaya başladı şimdi kullanamıyorum bile ne yapmalıyım acilllllll yarddımmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!

afsinbeyyy

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar böylsi durumda tema değişin başka tema kullanın düzeliyor ve telefon hızlanıyor.​

Üst Alt