Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet değişmiş nden değişmiş bilmiyorum ama uygun olmuş
- - - Eklendi - - -
MaxiMod FP1 51 kere indiriilmiş
MaxiMod Refresh 76 kere indirilmiş
akifd
Üye
doğrusu bu zaten genelde fp1 yeni yaygınlaşıyor ve noss bari tanıyan da az ileride fp1 kullanan ve telin özellik artmasını isteyen illaki seni tanıyacak başka yok yok
doğrusu bu zaten genelde fp1 yeni yaygınlaşıyor ve noss bari tanıyan da az ileride fp1 kullanan ve telin özellik artmasını isteyen illaki seni tanıyacak başka yok yok
Evet haklısın maxipda dan dışarı çıktığımız yok ne yetiştirdiysek maxipda da bedava dağıtıyoruz MaxiPDA bölümü eskinden çok ziyaret edilen bölümmüş ama araya bir sene kadar uygulamaçevrilmeyince daha doğrusu çevirisi sayısı çok düşünce kimse uğramaz olmuş bizde canlı tutmaya çalışıyoruz şimdilik gayet iyi sayılarda indirmeler var ortalama konuları 200 civarı indiren var % 10 kadar teşekkür eden yorum yapan var ancak bu kadar oluyor amacım kendimi tanıtmak değil türkçe uygulamaları çoğaltmak
asigsasi
Üye
daha ne denilebilir ki
lazye
Üye
bu maximod s60v5 için yapılamaz mı ya ?
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
yardım edersen yaparım bir arkadaş tamam dedi bir daha ses seda çıkmadı altı üstü sistemden bir kaç dosya gönderecekti piyasa da yok
lazye
Üye
bende pc yok abi ama sna yardm edeck brilri bulblrm flash atmak fln bunları blyrmda ne yapmam gerektiğini söyle olmazsa ben arkadaş bulmaya çalışırım sana yardım edecek