[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim usta ayrıca yardımların için ben teşekkür ederim refresh sürüm de katkın büyük

tengin

Üye
bende bi değişiklilik yok neden ki

tengin

Üye
yüklememiştim,onuda yükleyeyimmi

- - - Eklendi - - -

MaxiMOD v4 FP1 bunu yüklüceğime bunu yüklemişim MaxiMOD v4 Refresh
bide böyle deneyeyim

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
hizan

hizan

Üye
sendeki yazılım refresh ise bu olması lazım refresh dğil ise fp1 olnaı yükle bunu kaldır.

maximod v.4 fp1 olnanı nı

v.3 yükleme.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yüklememiştim,onuda yükleyeyimmi

- - - Eklendi - - -

MaxiMOD v4 FP1 bunu yüklüceğime bunu yüklemişim MaxiMOD v4 Refresh
bide böyle deneyeyim

Refreshin dll leri ile fp1 dll leri farklı etki etmez o yüzden sil baştan :) Dikkat edin

tengin

Üye
programı Kurdum çok güzel bi program ne zamandır böyle
bişey arıyordum usta ellerine sağlık ellerin dert görmesin
programı yapan ve yardım eden arkadaşlara tesekkür ederim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim güle güle kullan modların açıklaması konuya eklendi hangi mod ne işe yarar ve nasıl geri alınır. Bundan sonra uygulamayı daha da geliştirmek paylaşım yapan arkadaşların eline kaldı benden bu kadar ben artık çeviri işine geri dönüyorum paylaşım yapanların mif efekt ve modları maximod uyumlu yapıp paylaşmaları yeter.

• Beğen
Tepkiler: tengin
arslanla

arslanla

Üye
şimdi indiriyorum 62 mb...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:) Bol içerik olunca 62 mb oluyor uygulamanın kendisi toplam 500kb civarı belki daha az

akifd

akifd

Üye
ustam birde senin kullandigin effects'ler hangisi ustamiz neler kullanır fp1'inde senin zevkine göre bir ayarlayım bakalım nasıl oluyor çok teşekkür

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ustam birde senin kullandigin effects'ler hangisi ustamiz neler kullanır fp1'inde senin zevkine göre bir ayarlayım bakalım nasıl oluyor çok teşekkür

efektler kapalı modu :) benim için hız şart uygulama çevirirken kapatıyorum zaman kaybı ekranda fırıl fırıl dönen efektler kafa karıştırıcı normal de jim hao serisi güzel hepsi güzel aslında çeviri yapmadığım zamanlar açık oluyor anten orjinal pil yeşil olan mif var geri kalan herşey orjinal bunun sebebi

- - - Eklendi - - -

bir ara fırsat bulursam tüm widgetleri sıfır şeffaf yapıcam sanki ekranda sadece yazılar varmış gibi görünecek aynı metin saat sitili gibi arka plan sıfır digital saat için notlar için mail için rss için analog saat için fm radyo için müzik çalar için yani tüm widgetler sıfır şeffaf :) hoş olur diyorum bir deneyeceğim

• Beğen
Tepkiler: tengin ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
şimdi biraz dinlen artık şeffaf widget lerin acelesi yok dostum :oke:

akifd

akifd

Üye
efektler kapalı modu :) benim için hız şart uygulama çevirirken kapatıyorum zaman kaybı ekranda fırıl fırıl dönen efektler kafa karıştırıcı normal de jim hao serisi güzel hepsi güzel aslında çeviri yapmadığım zamanlar açık oluyor anten orjinal pil yeşil olan mif var geri kalan herşey orjinal bunun sebebi

- - - Eklendi - - -

bir ara fırsat bulursam tüm widgetleri sıfır şeffaf yapıcam sanki ekranda sadece yazılar varmış gibi görünecek aynı metin saat sitili gibi arka plan sıfır digital saat için notlar için mail için rss için analog saat için fm radyo için müzik çalar için yani tüm widgetler sıfır şeffaf :) hoş olur diyorum bir deneyeceğim

vallahi süper olur ustam ya ben zaten v4'u yükledim hemen togle şeffaf olanı yükledim ekranda gaybi'e yer kaplıyor sadece yazı olması lazım zaten geri kalan kisim ne işe yapıyor ekranı kaplamaktan başka vallahi öyle bir güzellik v4'u nasıl süsler Varya

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onu yaparsam paket olarak sunarım atılır mifler içine hemen maximodtan yüklersin tel kapat aç bitti

• Beğen
Tepkiler: tengin
barbin3900

barbin3900

Üye
hakan arkadaşımızın yapmış olduğu CFW yi kullanıyorum fakat maximod 4 uygulamasında dijital saat widgetini seçiyorum yüklendi telefonu yeniden başlatın diyor başlatıyorum ama değişmiyor acaba eski widget CFW' ye gömülü olduğu için mi? değişmiyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Diğer mifler değişiyor mu pil falan onlarda sorun yoksa cfw gömen arkadaş migitalclock.mif isiminde mod yapmıştır sende e maximod mifler içindeki saat zip ini aç resource apps içindeki digitalclokck.mif ismini migitalclock.mid diye yeniden isimlendir. yükle kapat aç bitti

barbin3900

barbin3900

Üye
Diğer mifler değişiyor mu pil falan onlarda sorun yoksa cfw gömen arkadaş migitalclock.mif isiminde mod yapmıştır sende e maximod mifler içindeki saat zip ini aç resource apps içindeki digitalclokck.mif ismini migitalclock.mid diye yeniden isimlendir. yükle kapat aç bitti

CFW' core,files,resource,apps,digitalclock. adında mif dosyası var onu değiştirecem tekrar flaşlaycam başka çare yok
ayrıca avkonda değişmiyor avkon iyi güzelde bu saat olayı moralimi bozdu değişmedi bi türlü

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
flash çare değil sen bilirsin gene de

seyits

Üye
levent dostum maximod 4 yükledim ancak.maximod 3 de kurulum paketini kuramadıgım halde,efekt ve modları kullanabiliyordum( mifleri hariç). Ama bunda program yüklüyorum ,tıpkı daha önceki maximod v3 gibi,kurulum paketini yine yükleyemiyorum, ama tüm herşeye ragmen daha önceden maximod v3 de kullanabildigim efekt ve modları kullanamıyorum.kontrol için xplore ile baktığımda programı yükleyince, c/resource/apps/maximod/effects klasöründeki manifest.mf yi açıp baktıgımda,program effekt yolunu, Z/resource/effects göründügünden olsa gerek ki,efektleri çalıştıramıyorum..Neden? maximod 4 programında,belirtilmesi gereken, C sürücüsünde manifest.mf dosyasının yolu belirtilmesi probleminin olamadığını umarım...Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.Rica ediyorum

Üst Alt