Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
usta kurulum paketini yükleyiyince 701 fp1 de her hangi bir sorun vermiyor değilmi z deki tüm mif ve mbm leri kopyalamasak senin telde birşey olmadı ise eksik falan yoksa sende bir hata yada eksik oldu ise bizlerde yükleyelim çok teşekkür ederim
asigsasi
Üye
z deki tüm mif ve mbm leri maximod4 Yüklemeden mi yapacağız
- - - Eklendi - - -
yoksa maximod4 ve kurulum paketini yükledikten sonra mi kopyalayacagiz
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
evet gerek yok kurulum paketi içinde her sisteme ait özel mif ve mbm leri koydum konudan silmeyi unuttum o bölümü gerek yok sadece maximodu kurun ve içindeki kurulum paketini başka birşeye gerek yok
- - - Eklendi - - -
yok arakdaşlar z den falan birşey kopyalamanıza gerek yok zaten maximod v3 ten kalan mifler c resource apps içine var. maximod v3 ü kullanmamış olsanız bile v4 tek kurulum paketi içinde mifler ve mbm dosyaları yeniden kuruyor uygulama sadece kurulum yapın dosya atma işlemi falan yok bu uygulamnın basitliği bu dosya atma işlemi ile uğraşılacaksa uygulamanın anlamı kalmaz. v4 kurun sonra içindeki kurulum paketini kurun başka hiç bir şey yapmadan uygulama içinde mif efekt modları değiştirmeye başlayın. son olarak değişikliklerinizin uygulanması için tel kapat açın bitti.
asigsasi
Üye
dostum süper çalışıyor ellerin dert tasa görmesin fakat bu toogle gibi mif dosyaları bunun içinde yok herhalde ben mi göremedim
barbin3900
Üye
levent MaxiMOD v4 Refresh link ölü yenilermisin
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Link sağlam denedim heralde opera min ile falan sadece yazı göründü neyse sildim link i gene yapıştırdım link oldu
- - - Eklendi - - -
Çünkü indiren indirmiş fp1 7 reflesh 5 kere ilk gün için idare eder
akifd
Üye
usta ben yükledim kurulum paketini kurarken turları kitledm açtığim da pro kapanmıştı pili değiştirdim değişti efekti değiştirdim değişmedi sonra c resorce baktım ne effects Var ne maximod bende sil baştan yapayım diyorum olurmu çünkü kurulum paketi ikinci kez kurulmuyor acil cevap teşekkür bu arada ikon harika olmuş şimdi tam maximod olmuş
teşekkür ettim sağolasın kurdum sorunsuz bir şekilde çalışıyor
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Kurulum pkaeti c sys bin içine aknIcon.dll dosyası ile Aknskinsrv.dll dosyasını atmış mı bak bakalım. atmışsa isimlerini değiştir kurulum paketini tekrar kur. atmamamışsa kurulum paketini kur tel kapat aç
- - - Eklendi - - -
fp1 sistemler de modların içinde eski belle efektleri kullanma modu var efektlerin tüm ekranlara çalışmasını istiyorsa e bütün efektlerde belle efekti olduğu için o modu uygulayıp efektleri kullansın normal de döndürme ve bir kaç yerde hep orjinal efektler oynatılır hangi efekti seçerseniz seçin hep aynı kalır o yüzden fp1 efektleri çıkana kadar eski efektler modu kullanın
akifd
Üye
tamam yaptım ama ekran döndüme effects yok bir kaç jim hao denedim senin noss bar da yok effects'lerde onu kurunca ekran o biçim oluyordu ve hiç değişmiyor du ben onu istiyorum usta nden bırakmadın ama süper olmuş eline sağlık
usta ben yükledim kurulum paketini kurarken turları kitledm açtığim da pro kapanmıştı pili değiştirdim değişti efekti değiştirdim değişmedi sonra c resorce baktım ne effects Var ne maximod bende sil baştan yapayım diyorum olurmu çünkü kurulum paketi ikinci kez kurulmuyor acil cevap teşekkür bu arada ikon harika olmuş şimdi tam maximod olmuş
C sys bin içine aknıcon.dll dosyası ile aknskinsrv.dll dosyasını atmışmı bak bakalım. atmışsa isimleri değiştir. tel kapat aç kurulum paketini tekrar kur. atmamışsa ki pili değiştirdiğine göre atmış ama sadece aknıcon.dll atmış olabilir belki iki dll yide atmıştır ama effects içine manifest dosyasınıda atmamamış olabilir efetk yolu bu çünkü ama maximod yok diyorsun maximod klasörü sis ile gelen birşey kurulum paketi değil . sen en iyisi maximodu kaldır sonra c sys bin aknIcon.dll ile aknskinsrv.dll yi yeniden adlandır tel kapat aç maxi modu kur sonra kurulum paketini kur kurulum paketini kurarken mümkünse başka uygulama çalışıyor olmasın çünkü zip ile çıkartma işlemlerinde işlemciye yüklenilir bu sadece uygulamalık bir durum değil tüm işletim sistemlerinde aynı bilgisayarda bile aynıdır zip çıkartmada sağlam işlemcide bile % 100 dayanır o yüzden temiz iş için mümkünse açık uygulama olmasın 10 20 sn bir durum az sabır ile kurulur. ok
tamam yaptım ama ekran döndüme effects yok bir kaç jim hao denedim senin noss bar da yok effects'lerde onu kurunca ekran o biçim oluyordu ve hiç değişmiyor du ben onu istiyorum usta nden bırakmadın ama süper olmuş eline sağlık
Senin tel yeni nesilse ilacın modların içinde daha iyisini yaptım bütün efektlerde tam performans sadece 1 efekte değil ok Eski belle efektlerini kullanma modu ver coşkuyu sadece nossbar efektine muthaç olmayın tüm efektler tam gaz
akifd
Üye
çok teşekk yarın oldu dura dura bugün akşama tekrar yazarı ha birde menü düzeni 4lu oldumu yatay da 3 lü öyle birşey yazıyordu yapmadım ne oldunu bilmediğim için birde saate basınca çok geç geliyor donmus gibi 3.4 sn sürüyor sende de oluyormu
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
menü düzeni standart 4 lu var ama sorunları var eklemedim saat ne alaka anlamadim
asigsasi
Üye
tıkır tıkır çalışıyor ve hemen içine 8 -10 tane toogle serisi attım da digital saatleri bulmam lazım