arslanla
Üye
Hata yok da program bol modlu,,bol efektli ve mifli olsun yani aceleye gerek yok hafta sonuna kadar bir sürü mod toplayabilirsin... Mesela ilki benden gelsin sistem modlama bölümünde refreshteki "yüksek ses kulaklara zarar verir" gibi bir uyarı var. paylaşılan mod bu uyarıyı kaldırıyor. Onu ekleyebilirsin.....uygulama kodlaması bitti çoktan modları efektleri falan düzenliyorum jon hoi serisini fp1 uyumlu yaptım ama diğerleri aynı kaldı şimdi bütün efektleri fp1 uyumlu yapmaya çalışıyorum ama joi serisinde yaptığım gibi tek tek değil direk manifest dosyası ile merkez dosya o onu tasarlıyorum ki hem reflesh hem fp1 aynı efekt sistemini kullansın diye yoksa böyle tek tek efekleri uyarlama çok zaman alıyor kullandığınız modlar varsa konu linkini önerebilirsiniz ama çalıştığından emin olduğunuz modlar olsun miflerde olabilir açılış ekranları klavye tasarımları widget ler falan aklınıza modlama ile ne geliyorsa efekt sayısını 70 e çıkardım yani sizin anlayacağınız uygulama uğraştırmıyor o daha bir hafta önce bitti geri kalan mifleri modları efektleri siteden tek tek toplamak uğraştırıyor bu konuda dediğim gibi tavsiyelerinizi bekliyorum yoksa şuan yükler paylaşırım ama olay boş uygulama paylaşma değil isteyene 16 kb kodlama dosyasını vereyim hiç birşey kaldırmadan e private içine atabilir v4 e geçerbilir ama içi boş ne mod ne efekt ne mif olduktan sonra ne fayda olur uygulama ile dolu dolu paketler olması çok daha güzel o yüzden biraz sabır yavaş yavaş. hata güncellemesi değil bu 3 te hata mı var yoksa neden haberim yok

- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/reflesh-yuksek-ses-uyarisini-kaldirma-mod-697132.html