[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

arslanla

arslanla

Üye
:) :) :)

- - - Eklendi - - -

Mif üstüne tıkladığınızda ilk önce önzileme resmi geliyor ilk resimdeki gibi

3 sn ye sonra yüklensin mi sorusu geliyor.

İptal e basarsanız ön izleme tekrar geliyor çıkış derseniz miflerden çıkıyor tekrar seçip yeni miflere bakabilirsiniz. Budur önizleme olayı.
Güzeeell...:oke:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kombinasyon çok önemli o ona oda buna buda şuna şuda ona oda buna buda şuna şuda ona :) miflere karar veremedim hala mif i direk zip içine atıp mı kurdursun yoksa resource klasörü içinde apps klasörü apps klasörü içinde mif bu klasörleme işi zor direk zip içine mif olsun ama bu sefer sitede paylaşılan çoğu mif klasörlenmiş halde kısacası paylaşımlara mı ayak uyduralım yoksa yeni sistem yapıp ziplemesi kolay mif sistemimi yapalım.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
arslanla

arslanla

Üye
kombinasyon çok önemli o ona oda buna buda şuna şuda ona oda buna buda şuna şuda ona :) miflere karar veremedim hala mif i direk zip içine atıp mı kurdursun yoksa resource klasörü içinde apps klasörü apps klasörü içinde mif bu klasörleme işi zor direk zip içine mif olsun ama bu sefer sitede paylaşılan çoğu mif klasörlenmiş halde kısacası paylaşımlara mı ayak uyduralım yoksa yeni sistem yapıp ziplemesi kolay mif sistemimi yapalım.
Böyle kalsın. Mifleri resource/apps klasörüne atıp ziplemek hiç zor bir şey değil. İlk başlar zor geliyor ama sonra en fazla 2 dk... :oke:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tmm öyle olacak ellemiyor

- - - Eklendi - - -

UM...

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

seyits

Üye
arkadaşımizin dediği gibi ben ce de öyle kalsın levent. Öyle zor değil kolay,Ayrıca hem yüklenecek dosyaların tlf sisteminde hangi yerlere ait dosyalar olduğunu bilmiş oluruz,bu bizim için daha iyi.Ama levent dostum bu Senin bol mod içerikli olabileceğini umduğumuz,Mod sistemindeki büyük yeniliğin Maximod v4 ün hala henüz çıkarmadın dostum

- - - Eklendi - - -

Ne ZAMAN :)

asigsasi

asigsasi

Üye
acelesi yok temiz olsun güzel olsun

• Beğen
Tepkiler: arslanla

seyits

Üye
sana zahmet gizli klasör modu da(tlf da gizli isimli klasör içine atılan tüm dosya video mp3 word vs dosyaları gizleyebilen klasör oluşturan mod) uygulayabilecek mi sin levent dostum Lütfen.

- - - Eklendi - - -

diğer yapılandırma özelliklerininin en doğru olanını yapabileceğine inanıyorum dosyaların ziplenmesi vs Sen nasıl istersen öyle olsun.Ama bu gizli klasör modu nu sakın unutma olur mu..

- - - Eklendi - - -

diğer yapılandırma özelliklerininin en doğru olanını yapabileceğine inanıyorum dosyaların ziplenmesi vs Sen nasıl istersen öyle olsun.Ama bu gizli klasör modu nu sakın unutma olur mu..

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dostum klasör gizleme modu diye birşey olmaz Ancak uygulama yapılır klasöru gizlesen bile nasıl açıp bakacaksın en iyisi sana daha güzel bir taktik vereyim resim foto video ne istersen at içine gizle kimse açamaz e veya f istersen c farketmez bir klasör oluştur xplore ile o klasöru işaretle menü dosya özellikler aç sistem gizli salt okunur hepsini işaretle tamam de normal dosya yöneticisinden görünmez xplore ile açıp bakarsın başkası xplore i açmaması için şifre koy xplore ye menü araçlar ayarlar en altta program şifresi ata bitti open all yamasıni devre dışı bırak depolama modunda görünmez :) zehir zehir zehir

hizan

hizan

Üye
dostum klasör gizleme modu diye birşey olmaz Ancak uygulama yapılır klasöru gizlesen bile nasıl açıp bakacaksın en iyisi sana daha güzel bir taktik vereyim resim foto video ne istersen at içine gizle kimse açamaz e veya f istersen c farketmez bir klasör oluştur xplore ile o klasöru işaretle menü dosya özellikler aç sistem gizli salt okunur hepsini işaretle tamam de normal dosya yöneticisinden görünmez xplore ile açıp bakarsın başkası xplore i açmaması için şifre koy xplore ye menü araçlar ayarlar en altta program şifresi ata bitti open all yamasıni devre dışı bırak depolama modunda görünmez :) zehir zehir zehir

aynen katılıyorum.

seyits

Üye
mobilden giriyorum hemen yazamadım ama ilgin için çok Tşk ederim levent.ama o konu da bilgim vardı ancak benim demek istediğim s60v5 veya s60v3 onda cwf içine gizli klasör gömülüyor Ve o klasöre atılan herşey galeride de gözükmüyordu. Öyle mod imkanı belle içinde yapılabiliyormu,imkan varmı diye sormuştum.şuan touchhider uygulaması kullanıyorum.çok kullanışlı ama.gizli klasör moduyla, mod halinde programsız bellede mümkünmü bilemiyorum.Ancak her ne konu olursa olsun paylasabildiğin tüm emeklerin için gerçekten çok teşekkür ederim.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
senin dediğini anladım da normal galeride zaten belli yerler gözüküyor her klasör gözükmüyor fp1 de düzeltilen birşey şuan galeride görünmemesi gereken dosya yollarını z private içinde 102828ac.txt ve 200009fe.txt isimli iki text dosyasında yazıyor. galeride ve duvar kağıdı seçerken gösterilmeyecek klasör isimler var.

0x10001 string "\\private\\" 0
0x10002 string "\\system\\" 0
0x10003 string "\\activenotes\\" 0
0x10004 string "\\Data\\activenotes\\" 0
0x10005 string "\\sys\\" 0
0x10006 string "\\resource\\" 0
0x10007 string "\\Cities\\" 0
0x10008 string "\\.mediaartlocal\\" 0
0x20001 string "Z:\\Data\\Sounds\\Digital\\" 0
0x20002 string "Z:\\Data\\Sounds\\Simple\\" 0
0x20003 string "Z:\\Data\\Videos\\" 0
0x40001 string "C:\\Data\\" 0
0x60001 string "C:\\Data\\prebuiltmedia\\" 0
0x90000 int 0 0 cap_wr=alwaysfail

"System\\;Temp\\;Private\\;sys\\;resource\\;activenotes\\;Others\\Contacts\\;Cities\\;"

bu klasörlerin içinde olan resim ne galeride gözükür ne duvar kağıdı seçimi yaparken. buna ek klasör eklemek istiyrsan bu dosyaları düzenleyip fw ye gömüp flash atman gerek. oysaki sana yukarda verdiğim yöntemle yaparsan hem klasörü gizlemiş olursun hem şifrelemiş olursun flasha da gerek kalmaz. basit yolu varken neden zoru seçiyorsun. sen daha önce dediğimi yap galeride ve duvar kağıdı seçerken gözükmeyecek tabii dosyalar yöneticisindede gözükmeyecek. senin istediğin sadece galeride ve duvar kağıdı seçiminde gözükmesin ama normal dosyalarda gözük istiyorsan. bu listede olan ve dosyalarda görebildiğin klasörü bulmak. oda sadece cities klasörü başka seçenek yok bu klasörün içinde kendin klasör oluştur. resimlerini videolarını müziklerini bu klasöre taşı hem dosyalarda görmüş olacaksın hem galeride ve duvar kağıdı seçiminde gözükmemiş olacak :) çok zorlama beni reset atıcam şimdi kendime :)

seyits

Üye
Ah çok Tşk ederim levent inan çok yordum seni sanırım :) cities klasörü mantıklı ama, tlf nun hangi(c,e,f) sürücüsündeki cities klasörüne, klasör halinde atayım.farkeder mi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
e olan

man20

man20

Üye
tatlım sen harikasın yaa :) ellerine sağlık levent :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
l love you my man :)

seyits

Üye
Ama artık Maximod v4 uygulamanı bekliyoruz levent..Şimdi de biz reset atabiliriz kendimize ama :off:

arslanla

arslanla

Üye
noss_bar güncelleme için acele etme her şey tam ve eksiksiz olsun sonra bir daha hata güncellemesi yapmayla uğraşma.....

akifd

akifd

Üye
hata düzenlemesi derken bir hata yokk eksik Var onları tamamlıyor hem v 4 çok geçilmesi hiç yüklemeyen arkadaşlar için daha fazla bekleyecekleri anlamına gelir yani bir kaç güne kadar çıkacak diye v3 yükleniyor arkadaşlar v4 gelsin onu yükleyelim diye

arslanla

arslanla

Üye
hata düzenlemesi derken bir hata yokk eksik Var onları tamamlıyor hem v 4 çok geçilmesi hiç yüklemeyen arkadaşlar için daha fazla bekleyecekleri anlamına gelir yani bir kaç güne kadar çıkacak diye v3 yükleniyor arkadaşlar v4 gelsin onu yükleyelim diye
Benim için fark etmez ama yeni fikirler gelirse programa eklenir. Güncellemenin hafta sonu veya daha geç gelmesi iyi olur ama tabi noss_bar daha iyi bilir...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulama kodlaması bitti çoktan modları efektleri falan düzenliyorum jon hoi serisini fp1 uyumlu yaptım ama diğerleri aynı kaldı şimdi bütün efektleri fp1 uyumlu yapmaya çalışıyorum ama joi serisinde yaptığım gibi tek tek değil direk manifest dosyası ile merkez dosya o onu tasarlıyorum ki hem reflesh hem fp1 aynı efekt sistemini kullansın diye yoksa böyle tek tek efekleri uyarlama çok zaman alıyor kullandığınız modlar varsa konu linkini önerebilirsiniz ama çalıştığından emin olduğunuz modlar olsun miflerde olabilir açılış ekranları klavye tasarımları widget ler falan aklınıza modlama ile ne geliyorsa efekt sayısını 70 e çıkardım yani sizin anlayacağınız uygulama uğraştırmıyor o daha bir hafta önce bitti geri kalan mifleri modları efektleri siteden tek tek toplamak uğraştırıyor bu konuda dediğim gibi tavsiyelerinizi bekliyorum yoksa şuan yükler paylaşırım ama olay boş uygulama paylaşma değil isteyene 16 kb kodlama dosyasını vereyim hiç birşey kaldırmadan e private içine atabilir v4 e geçerbilir ama içi boş ne mod ne efekt ne mif olduktan sonra ne fayda olur uygulama ile dolu dolu paketler olması çok daha güzel o yüzden biraz sabır yavaş yavaş. hata güncellemesi değil bu 3 te hata mı var yoksa neden haberim yok

• Beğen
Tepkiler: arslanla

Üst Alt