[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet orjinal efekte benim yaptığımı kurarsan 140 dosya üzerine 140 dosya yazılır orjinal tamamen değişir sonra baska efekt değiştirdiğinde diğer efektler de 110 dosya var eski oldukları için benim efekti döndürme bölümünü değiştiremiyor o orda kalıyor ancak orjinal efekti yüklersen değişir

tempestshine

tempestshine

Üye
Tema efektleri için theme fx kullanmak istemiyorum.ben yöntemimi buldum.eğer bir gün fp1'e geçersem bu konuyu unutmam :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maximodun iki sürümü var biri fp1 için biri refresh için. theme fx sadece efekt değiştiriyordu ama artık kalmadı bitti onun yerine maximod var hem efekt hem avkon2 mif hemde mod yükleyebiliyor

u_cosar

u_cosar

Üye
uygulama süper olmuş eline sağlık

quaim.21

Üye
müthiş bi uygulama çok teşekkürler ama bişi sormak istiyorum effect yüklemeye çalışıyorken yüklenemiyor bu dosya mevcut hatası veriyor yardım edermisiniz

- - - Eklendi - - -

nossbar kardeşim emeklerine sağlık şu üsten indirdiğimiz bar için herhangi bi modlama işlemi yok mu acaba yada uğraşılabilecek bişi mi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
efekte yükleme hatasımi yoksa kurulum paketinde yükleme hatası mi

- - - Eklendi - - -

bakarız bir ınan 1 haftadır çok yoruldum bu pro yu adam edelim derken tatile ihtiyaç var 1 2 gün :)

quaim.21

Üye
tmm abi sorun kalmadı rompatcherı açmayı unutmuşum :)

- - - Eklendi - - -

bence yukardan indirilen bara bişiler eklenebilir mesela iphone gibi haber widgetı fln eklemek ama uzun iş gibi duruyor ben de bu sene cpp yi öğrenmeye çalışıcam bakalım bişiler yapabiliriz :)

seyits

Üye
Aynı problem bende de oldu. Programa girip 1.ci kurulum paketini yüklerken 'yüklenemiyor, bu dosya sistemde mevcut' hatası verip, kurulum paketini yükleyemiyorum.maximodu kurmadan tüm temizleme yükleme adımlarını vs tam yaptım eksik yok.ama neden Hata veriyor kuramıyorum anlayamıyorum.

- - - Eklendi - - -

rompatcher açık durumda ama,1 ci paket kurulmuyor yardım edin lütfen

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynı problem bende de oldu. Programa girip 1.ci kurulum paketini yüklerken 'yüklenemiyor, bu dosya sistemde mevcut' hatası verip, kurulum paketini yükleyemiyorum.maximodu kurmadan tüm temizleme yükleme adımlarını vs tam yaptım eksik yok.ama neden Hata veriyor kuramıyorum anlayamıyorum.

- - - Eklendi - - -

rompatcher açık durumda ama,1 ci paket kurulmuyor yardım edin lütfen

Eski dosyalardan atık var çakışıyor onu bul ilk kullananlar bölümünü kontrol et o yolları sırasıyla yap

arslanla

arslanla

Üye
Refresh kurulum paketini kurdum ama altında birkaç tane daha kurulum paketi var mif paketi falan onları kurmaya gerek var mı?:hmmm

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Refresh kurulum paketini kurdum ama altında birkaç tane daha kurulum paketi var mif paketi falan onları kurmaya gerek var mı?:hmmm

yok onlar orjinal olanlar hani orjinale dönmek isterseniz diye eklendi

• Beğen
Tepkiler: arslanla
akifd

akifd

Üye
benim telefonda c sys bin içinde aknlcon.dll yok e de var onu silmem gerekıyormu anlayan arkadaşlar tel fp1 acil cevap lütfen

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yani ne işi var onun orda sil

akifd

akifd

Üye
tamam

- - - Eklendi - - -

çok teşekk şimdi buna widget ve dijital saat yükleye biliriz değilmi konuyu tam anlamamış ola bilirim

- - - Eklendi - - -

galatasaray'i çok iyi düşünmüş'un harika oldu şebeke göstergesi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
buna derken ?

akifd

akifd

Üye
fp1 telefonu kastettim usta

- - - Eklendi - - -

maximod içinde widget Var değilmi

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
var var widegtler ve efektler sorunsuz kendi indirdikleriini de ekleyebilirsin konuda yazıyor nasıl paketlemen gerektiği klaösrleip zipleyecen basit arşive arşiv katarsın

akifd

akifd

Üye
tamam ışte usta ben öyle yapıp dijital saat attım miflere yükledin kapadım açtım teli widgetler'e baktım birşey gelmemişti paket içinde widgetler vardı onlarıda yükledim yüklendi kapatıp açtım teli yine widgetlerde bir değişiklik yok ne yeni bir widget geldi nede widgetler değişti ama tabiki ben yaramamışim dir pil değişti bak ne yaparsam o oluyor teşekkürler ha bu arada turkiyem coştu 3.0 oldu

seyits

Üye
olmuyor levent dostum her yolu denedim.eskiden kullananlar için silme işlemlerini yapıyorum. kurulum paketinde önce tüm herşeyi sildim.ama 1 ci kurulum paketi kurulmuyor.yine Aynı Hata,(aynı dosya sistemde mevcuttur .sildikten sonra yeniden deneyin)hatası veriyor.ama ilginç olan paket içindeki tüm efektleri kuruyor,onların hepsini çalıştırabiliyor.pil değişimi ve mod kısmını kullanamıyorum.orda da (open4al yamasını aktif edin)gibi ilginç hata alıyorum.Oysa e hafızasına yüklediğim rompatcher açık.anlayamıyorum problem nerde..1.ci kurulum paketini yükleyebilmem için, çakışan silmem gereken hangi dosya??. Lütfen yardım edebilirseniz sevinirim.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende de 701 var ve kurulu nasıl olmuyor anlamadım

Daha önce Theme FX ve avkon2 ve efek modu kullananlar MaxiModu kurmadan önce yapılacaklar
1- Xplore ile C: Sys bin içindeki aknskinsrv.dll dosyasını yeniden adlandırarak aknskinsrv2.dll diye adlandırın.
2- Xplore ile C: Sys bin içindeki aknIcon.dll dosyasını yeniden adlandırarak aknIcon2.dll diye adlandırın.
3- Xplore ile varsa E: Sys bin içindeki aknskinsrv.dll dosyasını yeniden adlandırarak aknskinsrv2.dll diye adlandırın.
4- Xplore ile varsa E: Sys bin içindeki aknIcon.dll dosyasını yeniden adlandırarak aknIcon2.dll diye adlandırın.
5- Varsa Theme FX uygulamasını kaldırın.
6- C resource içindeki effect klasörünü silin.
7- E resource içindeki effect klasörünü silin.
8- C resource içinde ThemeFX klasörünü silin
9- Telelefonu kapatıp açın
10- Xplore ile aknskinsrv2.dll ve aknIcon2.dll dosyalarını hem C sys bin içinden hemde E sys bin içinden silin.
11- Şimdi kurulum aşamasına geçebilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

olmuyor levent dostum her yolu denedim.eskiden kullananlar için silme işlemlerini yapıyorum. kurulum paketinde önce tüm herşeyi sildim.ama 1 ci kurulum paketi kurulmuyor.yine Aynı Hata,(aynı dosya sistemde mevcuttur .sildikten sonra yeniden deneyin)hatası veriyor.ama ilginç olan paket içindeki tüm efektleri kuruyor,onların hepsini çalıştırabiliyor.pil değişimi ve mod kısmını kullanamıyorum.orda da (open4al yamasını aktif edin)gibi ilginç hata alıyorum.Oysa e hafızasına yüklediğim rompatcher açık.anlayamıyorum problem nerde..1.ci kurulum paketini yükleyebilmem için, çakışan silmem gereken hangi dosya??. Lütfen yardım edebilirseniz sevinirim.

Theme fx kalmadı artık maximodu kur yeni uygulama yeni konu

Üst Alt