oturumlar modu içine koymuştum ben oturumlar yaması diye eğer rom pacher in c de yüklü ise rompacher içinde göreceksin ama e de kurulu ise isa dostumun gönderdiği yamayi indir işini görecektir
oturumlar modu içine koymuştum ben oturumlar yaması diye eğer rom pacher in c de yüklü ise rompacher içinde göreceksin ama e de kurulu ise isa dostumun gönderdiği yamayi indir işini görecektir
ben küçük proların hepsini c ye kurarım patchesn içine bi dosya gelmisti ama ÖNCELİK C SÜRÜCÜSÜ diye olmamıştı ama şimdi isa abınin yamasıyla oldu TEşEKKÜRLER
maximod v5 te modların bazıları calışmadı menü yeni isim ver , sistem.klasörleri E,F bluetooth ile sis ... Fln modları calışmadı FP2 de . Bi cözümü varmıdır . Simdiden tşkler
menüde eksik uygulama simge sorunu ile karşılaşmamak için z resource apps içinden tüm mif ve mbm dosyalarını kopyalayıp Hangi mif yükleme yerini kullanıyorsanız ? resource apps içine yapıştırın.
Kardeşim ben kurdum çok süper bir program ama bazı mif ve mod'larda sıkıntı oldu. Mif bir iki tane yüklüyo. Mod'larda ise aynı özellikle oturumları yükledim. Beğenmedim. Orjinal arka planı yükledim. Yine aynı olarak kaldı. Bende programı komple kaldırdım. Tüm verileri sildim sadece o yeşilimsi yüklediğim oturum kalkmıyo. Ne yapmam gerekir acil yardım !