GsliKahraman
Üye
-
Konu Sahibi
-
Advanced değil AdsenseKriz denilen illet reklam gelirlerinide etkiledi. Google Advanced reklamlarındaki gelirlerde büyük oynama yaparak fiyatı çok geriye çekti. Sitenin geliri ancak domain, host, sunucu vs. gibi şeyleri anca karşılamaya yeter oldu. Biraz beklerseniz bu olabilir belki ama şuan için sanmıyorum
Advanced değil Adsense..Ayrıca Düşüncen Forumun Seviyesini Düşürebilir ( Desteklemiyorum )
praetor
Belirttiğiniz önerinizi uygulamamıza gerek yok. Keza dediğiniz işlemler örneğin xx paraya nick değişimi vs bizim sitemizde zaten hiçbir koşul-şart olmadan yapılabilmektedir. Eğlenceli bir uygulama olabilirdi. Ama bizim için gereksiz bir uygulama, çünkü biz bunları hiç bir karşılık beklemeden yapıyoruz.
Öneriniz için teşekkürler.
@Deadsilence: Kriz vs durumu mevcut değil. Her şey eskisi gibi yürümektedir. Ayrıca yönetim adına yapılacak açıklama için sadece Ozan beklenmez. Yönetim bir bütündür, burada praetor, a21a vs herhangi bir admin ve co.admin'in açıklaması kesin cevaptır.
Bilginize...
Ozan beklenmeye bilir ancak kriz mevcuttur.
BeklemedeyizTüm işlerin baltalanmasında, işçilerin çıkartılmasında kriz cok güzel bir bahane bu da benim görüşüm tabiki ama öyle yada böyle reklamverenler bir sekilde azaldıkça, geri adım attıkça biz de az kazanıyoruz ama yine aynı giderleri ödemek durumundayız
Diğer farklı bir olgu olayın sırf para yada reklam veya krizle alakalı olmadıgı.
Olay tamamen yukarıdaki mesajımda da dediğim gibi uzun vadede ciddi bir sistem oturtma çalışması .. Yani maddi giderleri 2. planda zaten olası bir puanlama - hediye sisteminde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?