Oo bizim rakipler belli oluyor :eller: Bol şans.
Anıl Umut Emekli Yönetici 1-1 ----------Eklendi @ 15:21:41 ---------- Yazıldı @ 15:21:02 ---------- 1-0 Chavrash ve ortağı kazandı
1-1 ----------Eklendi @ 15:21:41 ---------- Yazıldı @ 15:21:02 ---------- 1-0 Chavrash ve ortağı kazandı
arslansem Üye 5-1 den sonra hiç açamayan Hasan hat trick yaptı ve 1-0 yenildik tebrik ediyoruz teşekkürler organizasyon ve oyun için
5-1 den sonra hiç açamayan Hasan hat trick yaptı ve 1-0 yenildik tebrik ediyoruz teşekkürler organizasyon ve oyun için
ChavRash Emekli Yönetici ^^Positive^^' Alıntı: gösterip elletmediler:S son 3 el şansızdık benim chat filan bozuldu Tebrikler Genişletmek için tıkla ... Chat bizde de bozuldu güzel kardeşim. Hakan'ım bir dahaki sefere okeyi yere atmazsan sevinirim. Yarı final tarihini de iletirseniz onu da ayarlayalım arkadaşlar. Şimdi çıkayım ben, görüşmek üzere. Oyuncu arkadaşlara tekrar teşekkürler.
^^Positive^^' Alıntı: gösterip elletmediler:S son 3 el şansızdık benim chat filan bozuldu Tebrikler Genişletmek için tıkla ... Chat bizde de bozuldu güzel kardeşim. Hakan'ım bir dahaki sefere okeyi yere atmazsan sevinirim. Yarı final tarihini de iletirseniz onu da ayarlayalım arkadaşlar. Şimdi çıkayım ben, görüşmek üzere. Oyuncu arkadaşlara tekrar teşekkürler.