Atletico Madrid, Barcelona'yı eledi!

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Atletico Madrid, Barcelona'yı eledi!
2-1'in rövanşında Barcelona'yı Vicente Calderon'da ağırlayan Atletico Madrid, 2-0'lık skorla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi.



UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Atletico Madrid ile Barcelona karşı karşıya geldi. Vicente Calderon'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Atletico Madrid 2-0 kazanarak tur atlayan taraf oldu.

Maça müthiş bir tempo ve baskıyla başlayan Atletico Madrid, Barcelona'ya ilk devre boyunca pas yaptırmadı ve oyunu Barça yarı sahasında oynadı. Barcelona'nın pas bağlantılarını kesen ve topu Messi, Suarez ve Neymar üçlüsüne geçirtmeyen Atletico Madrid, etkili oyununun karşılığını 36. dakikada Antoine Griezmann'ın golüyle aldı.

Tur için gole ihtiyacı olan Barcelona, ikinci yarıda daha etkili bir oyun oynamaya başladı. Atletico'nun da tedbirli ve savunmaya yönelik oyunu sonrasında ikinci yarıda görüntü tersine döndü. Arda Turan da 64. dakikada Luis Enrique tarafından oyuna dahil edildi. Barcelona'nın savunma güvenliğini de bırakarak yüklendiği dakikalarda etkili bir kontrayla gelen Atletico, Iniesta'nın elle müdahalesi sonrası penaltı kazandı. 88. dakikada topun başına geçen Griezmann, skoru 2-0'a taşıdı.

Kalan dakikalarda tüm riskleri alarak yüklenen Barcelona, tartışmalara neden olacak bir pozisyon yaşadı. Iniesta'nın ceza sahası içerisine kestiği topa, Atletico kaptanı Gabi elle müdahale etti. Barcelonalı oyuncular müdahalenin ceza sahası içerisinde olduğu itirazından bulunurken, hakem Rizzoli dışarıda dedi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, mücadeleyi Atletico Madrid 2-0 kazandı ve Camp Nou'daki 2-1'lik maçın rövanşında 2-0 kazanarak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen taraf oldu.

 

Benzer Konular



Üst Alt