Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnternet sitesinin malulüğünden dolayı bizi elemek ne kadar mantıklı olur bilmiyorum.. Sonuc olarak ben katıldığımda sarkım çalıyordu ve son güne kadarda çalarak buraya kadar geldim ve su an'da eliyorsun.Eyvallah.
İnternet sitesinin malulüğünden dolayı bizi elemek ne kadar mantıklı olur bilmiyorum.. Sonuc olarak ben katıldığımda sarkım çalıyordu ve son güne kadarda çalarak buraya kadar geldim ve su an'da eliyorsun.Eyvallah.
Ben kimseyi kasıtlı elemiyorum.Yarışmanın başında bir kural belirledik,açık ve netti.Bu sebepten dolayı sizden öncede arkadaşları elemek zorunda kaldık.Belirli bir süre verdik.Hatta 30 dk.falandı sanırım.Ancak dün yeterli süreyi verdiğimizi düşünüyorum.Bu konuda ayrımcılık yapacak biri değilim.
pelın_
ben niiye elendım
y n s c n
Üye
İlk 3'te devam etmesem yarışmaya içimde bi acı hissetmezdim bende heralde. Buradaki asıl ama ödül değil yarışmaktı benim için. Diğer arkadaslara başarılar diliyorum.
İlk 3'te devam etmesem yarışmaya içimde bi acı hissetmezdim bende heralde. Buradaki asıl ama ödül değil yarışmaktı benim için. Diğer arkadaslara başarılar diliyorum.