Maximum 400 450 TL Telefon Öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
Maximum 400 450 TL Telefon Öneri
Arkadaslar Bütcem 400 450 Mesajlasıyorum İnternet Vs Arada Olabilir Facedir Felan Sarjı Sabahtan Aksama Kadar Yetsin Bana Yeter İphone 2g Kullanıyordum Yetmiyordu sattım smdi alcam Tekrar Dokunmatik Veya Dokunmatik Olmasın Farketmez Güzel Bişey Önerin Saolun :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Lg optimus me p350 kardeşim o fiyata daha iyisini bulamassın

Larismus

Larismus

Üye
samsung galaxy gio da o fiyatlara belki biraz zor ama en azndan 500e bulabilirsin. 450ye de cıkabilir karsına

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
galaxy gio ya da optimus me.
Tercih senin :oke:

mami24

mami24

Üye
Nokıa c3-01 yada e5 yada c5-03

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optimus me ye bakmanı tavsıye ederım kardes. benım eskı telefon, 400-450 tl verıpte performans olarak memnun kalacagın telefonlardan bırı bence.. ekran kalitesi parlaklıgı cok ıyı tasarımı hızı ve şarj suresi guzel,wifi hızı gayet iyi.. fiyatına gore en iyi smartphone bence..

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
önerileriniz için tsk ederim LG diyor geneliniz lg mi yani ? lg optimus me 350

kaptannova

Üye
android li bir telefon al. fakat bence şu anda alma. 2-3 ay vaktin varsa bekle. çok zorda kalmadıysan. wave 1 veya wave 2 nin fiyatı 500-600 arasına düşer. snde alırsın.

blackaid

blackaid

Üye
lg optimus gt

61semih

61semih

Üye
galaxy gio 450 480 tl cıvarında da temın edılebılır tavsıye ederım

__xXx__

__xXx__

Üye
nokia 500 de alabilirsin o civara symbian anna işletm sistemi var ve 1ghz işlemcisi var tavsiye ederim

Sertug1991

Sertug1991

Üye
galaxy gio :oke:

nonamex

Üye
Gio

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Galaxy Gio veya İdeos x5

Ocean258

Ocean258

Üye
önerileriniz için tsk ederim LG diyor geneliniz lg mi yani ? lg optimus me 350

aynen.. ben suan optımus black kullanıyorum ama o senın fıyat aralıgına bıraz fazla gelıyor |-) benım bı oncekı telefonda optımus me,onun sayesınde yenı telefonumuda lg'den aldım.. cok guzel telefon.. tasarımından hızından şarj suresinden cok memnundum.. wifisi superdı hız olarak, fıyatına gore en ıyı smartphone bence araştırırsan bıraz sende anlarsın zaten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt