400-450 Tl Arası Alınabilecek Tel. Önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
400-450 Tl Arası Alınabilecek Tel. Önerileriniz?
Arkadaşlar Sizlere Birşey Danışacağım Önümüzdeki Yaz Haziran Ayının Ortalarında Yeni Tel Alcam 400-450 Tl Arası Veya Daha Ucuz Da Olur?Siz Hangi Teli Önerirsiniz.Aradığım Özellikler:
-3G si olsun(önde kamera olsun)
-Operatörlerin Mobil Tv Si Uysun(Özellikle Vodafonunki)
-Kamerası İyi Olsun,Flaşı İyi Olsun
-Symbian Olması Çok İyi Olur tema program vs çok ve symbian a özeniyom hayatımda hiç kullanmadığımdan merak ediyom
-Wifi önemli deil olsada olur ama bu fiyata zor
-Şarjıda iyi giderse iyi olur

Evet arkadaşlar bu fiyata bu özelliklerde hangi telleri önerirsiniz yardım edin lütfen...!!!

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
6220c olabilir.

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
pek onun fiyatı şu an ne kadar ve ben yazın alcam o zmna kdr düşebilir mi fiyatı düşerse ne kdr düşebilir

Perfect!

Üye
Nokia 5320 XpressMusic
Nokia 6730 Classic
Nokia 6500 Slide

tam olarak aradığın özellikler yok ama senin anlattığın telefon en az 550 tl-500 tl de olur belki

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
bir tek 6730 classicde symbian var diğerlerinde yok galiba dediğim gibi symbian ve 3g ve tv uycak diğerleri o kdr da mühim deil evet arkadaşlar önerilerini istiyorum

Perfect!

Üye
o zaman 450 tl değil 550 tl ve üstü düşüneceksin yapabilecek birşey yok

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
valla düşünemiyorum ki hatta 450 en fazlası 6220 classic demişti bi forumdaş o nasıl iyi mi fiyatı fln bide artık 6120 n73 fln çıkmıo mu

Neverex

Üye
Nokia 6220 Classic parana en uygun olanı ama Samsung düşünürsen başka.

Perfect!

Üye
6220c 470tl civarı

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
yaza kadar 400 e düşer miki samsungdan beni caydıran tema özelliğinin olmaması beni biraz uzaklaştırıyor ama yenilerde istediğin ikonla tema yapabiliyomuşun galiba öle birşey varsa samsungda olur ama dediğim gibi tvde uyacak

Perfect!

Üye
samsungta symbian varmı ki benim bildiğim kadarıyla türkiyede yok

Neverex

Üye
Eğer Samsung düşünürsen şu telefonlara bi bak derim :oke:

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
işte bu modellerin hiçbiri vodafone mobil tv desteklemiyo bana tv destekliyeninden lazım n73 satılsa ondan alcam süperde satılmıo en mantıklısı 6220 classic duruyo symbian 5mp tv uyuyo 470 yaza kadar 420-430 a iner herhalde

Perfect!

Üye
eğer nokiadan başka düşünüyorsan

Sony Ericsson W890i

Neverex

Üye
Sanada birşey beğendiremiyoruz daha napıyım bulabildiklerim bu teşekkür edeceğin yerde beğenmemezlik yapıyon.O zaman Trident falan al bari madem tv ye taktın.

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
ya özür dilerim öle dememk istemedimde sony ericsonda olur onda temalar var zaten tvli telefonum varda yollarda işe yaramıo :D sony ericson ne kadar

Perfect!

Üye

6220c nin fiyatını 540 vermiş burada ben 470tl dedim ama internetteki en düşük fiyattı o
senin nerden alacağına bağlı istersen herhangi bir telefoncuya sor fiyatları.
yanıltmış olmayayım

Neverex

Üye
Yapacak başka birşey yok yaza kadar biraz daha para biriktirmekten başka.

Perfect!

Üye
W890i fiyatı 416 yazıyor dediğim gibi sen telefonculara sor bence internette çok değişik fiyatlar oluyor

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
zaten yaza kdr daha yeni başlıcam biriktirmeye annemlerde 2 tşk e 300 ytllik tel 1 takdir 1 teşekküre n79(650 tl fln) sözü verdiler bende 100-150 eklerim diye para biriktircem takdir çok zor lisede o yzdn takdir gelse n79 mis gibi 6220 e kaldık olsun oda güzel tel ya sony ericsonda flaş yok flaşsız iyi olmuo ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt