MaxiKazan Başlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz™

Aziz™

Üye
kimse yanlış anlamasın ama yarışma konusu kuralları yazılmadan önce kimse bunları tahmin etmemişti o yüzden herkes ben ben diyordu.bana göre katılım olmamasının en büyük etmeni yarışma kuralları ve gidişatı olabilir:hmmm

arslansem

arslansem

Üye
Aziz'e katılıyorum.Şahsen benim boyumu aşar bu şartlar :) Çok detaylı ve zor kurallar var.Yönetimi çıkarırsak bunları yapabilecek kaç üye kalır ki?
Yarışma kuralları değişmedikçe katılımın artacağını ve güzel bir yarışma olacağını düşünmüyorum.Katılım artsa bile yarışma sürecinin çok iyi geçeceğini bu şartlar altında düşünmüyorum.
Değişsin demiyorum sadece fikrimi söyledim :) katılanlara başarılar diliyorum..

wormwood3

Üye
Katılmak isdiyorum.... kazanabilirm bide bu telefon orjinal nokiamı cin fln mı

Aziz™

Aziz™

Üye
:d::d:sen adresni ver zaten kazanacakmışsın biz direk telefonu sana gönderelim:d:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Benim de zamanım çok kısıtlı sabah 7 akşam 7 okuldayım...Maxiye günlük 1 saat ancak girebiliyorum ondan yarışma koşulları beni aşar eğer tatilde felan olsaydı çok iddaalı olurdumda vizelerde başladı...:D

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
İyi de copy paste olmayan tek konu üye incelemeleri ve teknoloji haberleri (o da yönetim ekliyor) bildiğim kadarıyla :cnfsd: diğer tüm konular copy paste den ibaret :hmmm
Yapma kardeşim Allah aşkına.. Birçok kişinin hakkını yediğinin farkındamısın ?

arslansem

arslansem

Üye
Genelleme yaparsak öyle ama :hmmm

Pure Life

Pure Life

Üye
Aziz™;2205525' Alıntı:
kimse yanlış anlamasın ama yarışma konusu kuralları yazılmadan önce kimse bunları tahmin etmemişti o yüzden herkes ben ben diyordu.bana göre katılım olmamasının en büyük etmeni yarışma kuralları ve gidişatı olabilir:hmmm

Aziz'e katılıyorum.Şahsen benim boyumu aşar bu şartlar :) Çok detaylı ve zor kurallar var.Yönetimi çıkarırsak bunları yapabilecek kaç üye kalır ki?
Yarışma kuralları değişmedikçe katılımın artacağını ve güzel bir yarışma olacağını düşünmüyorum.Katılım artsa bile yarışma sürecinin çok iyi geçeceğini bu şartlar altında düşünmüyorum.
Değişsin demiyorum sadece fikrimi söyledim :) katılanlara başarılar diliyorum..
Yapmayın arkadaşlar. İçeriğinde sizin fikirleriniz olan konular açamıyormusunuz yani.Sadece resim alarak sünu yazamazmısınız?

Evet arkadaşlar ajanlığa hazırmısınız. Acaba boynuzlanıyormusunuz? :d: Yada hizmetçiniz bebeğinizin canını okuyormu? :ehe Patronsanız acaba düdükleniyormusunuz? :kop: Bütün bunlara son vermek için teknolojı dehası camera sizler için üretildi:naughty: İnanılmaz derecede küçük ve saklanması kolay bu kamera kafanızda tüm süpheleri silecek. Eğer paranoyaksanız bu camera tam size göre :ehe Şimdi bir özelliklerine bakalım

• 628X582 pixel çözünürlük
  • 70 derecelik açı
  • microfon
  • 1. sınıf görüntü kalitesi
  • pc ve televizyona bağlanma özelliği
  • Açık alanda 100my yayın
Paket

• 12V adaptör
  • recevier
  • kamera + anten
  • tv ve pc bağlantı kablosu
  • 9 v orjinal pil

bunu yapamıyormusunuz şimdi:d: 2 saniyemi almadı ki çok uyduruk yazdım siz daha iyisini yazabilirsiniz ve fark ettiyseniz aldığım sitede sağtuş işlemıyor. Bu kadarcık bişi yapamayan adama ben ekmek bile vermem bırakın telefonu :ehe

Aziz™

Aziz™

Üye
haklısın Burcu doğru söylüyorsun işin aslı bu ama yarışma kuralları verilmeden önce herkes katılacağım ben kazanacağım diye tatlı atışmalar yapıyorlardı.kuralların belirtildiği bu konu açıldığında niye kimse gelmedi.o konuşanlar nerde sorusunun tek cevabı kurallar buna emin ol.ama biz sadece fikir söyledik.belki başka sebebi vardır.neyse gerçekten güzel yarışma olacağa benziyor.umarım yeterli katılım sağlanırda yarışma bir ana önce başlar

arslansem

arslansem

Üye
Asıl sen yapma Burcu :ehe Böyle kaç tane yazabilirsin?:)

Pure Life

Pure Life

Üye
İşin gerçeği şu katılım az olursa o konulara bakmak benim için çok daha kolay olucak. İstediğim tek şey telefonu aktif üyelerimiz kazansın. Aktif üyelerimiz telefon istemiyorsa yapacak bişi yok. Bende teğmenleri aktifleştiririm.

Aziz™

Aziz™

Üye
Burcu lütfen bizi yanlış anlama
yarışma tek kelimeyle müthiş birşey ona kimse birşey diyemez
bizim dediğimiz kurallar yüzünden katılım olmayabilir sadece onu dedik yanlış anlamanı istemem

Pure Life

Pure Life

Üye
Aziz™;2207177' Alıntı:
Burcu lütfen bizi yanlış anlama
yarışma tek kelimeyle müthiş birşey ona kimse birşey diyemez
bizim dediğimiz kurallar yüzünden katılım olmayabilir sadece onu dedik yanlış anlamanı istemem
Yok yahu yanlış anladığım falan yok dedim gibi sadece aktif üyelere telefon gitsin istedim.

Aziz™

Aziz™

Üye
evet çok haklısın siteye emeği geçen birinin ödülü alması çok yerinde olur:)
birde bu aralar sınav heyecanı var millette hem YGS hemde okullarda yoğun tempodalar öğrenciler
sitemizi oluşturan üye grubunun yaş ortalamasına bakarsak çoğu sınav telaşında yarışma iyi zamana denk gelmemiş valla:hmmm

arslansem

arslansem

Üye
Ne diyelim umarım güzel bi yarışma olur :)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
takoz 6600 ımı değiştirme vaktim geldi ama :ehe şartlar beni aşar zaten haftada 2 veya 3 saat girebiliyorum maxiye bu koşullarda yarışmam zor :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Maxicep gittikde daha da güzel olmaya başlıyor. Umarım ben gelene kadar daha da güzel olacak ve daha da yenilenecek. Ben daha da güzel olacağına eminim :) Burcu yarışma yönetiminde başarılar dilerim sana da :)

Temperature

Temperature

Üye
Katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt