MaxiKazan Başlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MaxiKazan Başlıyor
Yarışmaya start veriyorum kısaca analtayım. Yarışma 3 etaptan olusacak

1 Etap
Yarışmaya katılan üyelere yeni uyelik açacağız örn: MaxiKazan1
Amaç verilen süre içersinde bu üyeliği özgün konularla en yüksek rütbeye taşımak olucak.
* Dikkat etmeniz gereken durumlar ise ; Spam mesaj yazmamak, sadece simley kullanmamak ve teşekkür mesajı yazmamak olucak. Kurallara uymayan yarışmacımız yarışmadan elenecektir.
Kurallar bununla kalmamaktadır. 1. etap konusu açıldığında ne yapacağınızı daha net bir şekilde belirteceğiz.

2 Etap
Birinci etapta açtığınız konular yönetim tarafından değerlendirmeye alınacaktır. Konu içeriğinde yönetim tarafından belirlenecek krıterler aranacak ve bu kriterler mevcud olduğu taktirde kategori yöneticilerimiz ve adminlerimiz tarafından teşekkür butonu kullanılacaktır.
Her teşekkürün değeri 100 puan olup bu en çok teşekkür alan üyelerimiz 3. etapta yarışmaya hak kazanacaklar.

3 Etap
Kalan kişiler finalist olcak bu turda yetenginizi ön plana cıkaracaksınız video çekmenizi isteyecegiz konu maxicep, komedi, reklam, müzik istediginiz kategoride maxicep anlatan en az 1 dakkikadan olusan bir video

Yarışma Kuralları
Yarışmaya Teğmen ve ustu rütbeler katılacaktır
Malesefki Yönetim ve Özel üyeler katılamaz
3 etap oylamalı olacagı için şubat 2010 dan sonra üye olanlar oy kulanamaz
başlamayan etaplarda yönetim kural ve yarışma değişikligi yapabilirler örnegin 1 etaptasınız yönetim 2 ve 3 etabın kurallarını değiştirebilir yarışma süresi ortalama 45 . 60 gün olacaktır
yarışma bittiğinde aynı gün içinde ödul yarışmayı kazanan kişiye kargo ile gönerilecektir kargo ücreti ödulu kazanan kişiye aittir yurtiçi kargo,surat kargo,aras kargo ortalama kargo bedeli 8 tl dir

Not; Yarışma Fairy nin kontrolü altındadır.

KATILIMLARI ŞİMDİ ALIYORUZ ; Konuya katılıyorum diye yazmanız yeterli

maxicep yarısmanın kurallarını son ana kadar degistirme hakkını kendinde saklı tutar

• Beğen
Tepkiler: pr0, Indiana Jones, !!!MotorHead!!! ve 3 diğerleri

ucx

ucx

Üye
Katılıyorum ;)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
vay be yarışmaya bak yöneticilerde girse daha mükemmel olurmuş :seytan: katılacak arkadaşlara başarılar.ödülü kazananı kıskanıcam :ağlarım:
Harbiden ya ilk defa bir yarışma bu kadar hoşuma gitti katılmadık saglık olsun.
Katılan arkadaşlara başarılar..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Katılan arkadaşlara başarılar dilerim :)
Böyle güzel bir yarışma için de Engin Abiye teşekkür ederim :)

arslansem

arslansem

Üye
Bayağı bi soru sorulacak sanırım bu açıklamalardan sonra..Bir iki tane ben sorayım öncelikle :)
üyeliği özgün konularla en yüksek rütbeye taşımak
1.si özgün konu derken ne kastediliyor.2.si her üye her alanla ilgili ya da yeterli bilgiye sahip değil.Mesela ben Symbian bölümlerine hiç girmem.O da forumun yarısı desek yeridir :) bazı bölümler önemli mi yoksa hepsi aynı değerde mi?

Katılan arkadaşlara başarılar diyip çekilmek olmuyor beyler tırsmayın :ehe hani iddaalıydınız?:ehe

haltie

haltie

Üye

Pure Life

Pure Life

Üye
Bayağı bi soru sorulacak sanırım bu açıklamalardan sonra..Bir iki tane ben sorayım öncelikle :)
1.si özgün konu derken ne kastediliyor.2.si her üye her alanla ilgili ya da yeterli bilgiye sahip değil.Mesela ben Symbian bölümlerine hiç girmem.O da forumun yarısı desek yeridir :) bazı bölümler önemli mi yoksa hepsi aynı değerde mi?

Katılan arkadaşlara başarılar diyip çekilmek olmuyor beyler tırsmayın :ehe hani iddaalıydınız?:ehe

Özgün konudan kastımız copy paste olmayan konu. İçeriğinde daha ziyade kendi yorumlarınız olan konu bilmem anlatabildim mi? Kategorilerimiz Symbianla sınırlı değilki hangi kategoride bilgiliyseniz orada konu açarsınız. Onun dışında size konu açmanız gereken kategoriler suna biliriz. Fakat bu sizinde dediğiniz gibi özel bilgiye ihtiyaç olan kategoriler olmaz.
:birak: :ehe
Bu arada konu içerisinde ödül belirtilmemiş :ah

Yuh artık 8800 carbon diyoruzya kaç haftadır

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
orjinalmi mi çinmi???:hmmm

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
Bende Katılmak İstiyorum

Pure Life

Pure Life

Üye

semih katılıyormusun

arslansem

arslansem

Üye
İyi de copy paste olmayan tek konu üye incelemeleri ve teknoloji haberleri (o da yönetim ekliyor) bildiğim kadarıyla :cnfsd: diğer tüm konular copy paste den ibaret :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Yuh artık 8800 carbon diyoruzya kaç haftadır
Konuyu ilk defa görenler için demiştim ama :islik

Revengeful

Emekli Yönetici
katılanlara başarılar. Ödul super

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
İyi de copy paste olmayan tek konu üye incelemeleri ve teknoloji haberleri (o da yönetim ekliyor) bildiğim kadarıyla :cnfsd: diğer tüm konular copy paste den ibaret :hmmm
semihcim yönetimle alaksı yok herkez haber paylaşımı yapabilir alıntı olmamak koşulu ile.
İstersen bir göz at...
Üyelerden Gelenler

arslansem

arslansem

Üye
Yok onu biliyorum Anıl.Teknoloji haberlerini kastedmiştim sadece

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Gùzel yarışma herkese başarılar

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
Katılıyorum...

Pure Life

Pure Life

Üye
Ne oldu arkadaşlar tırstınızmı :kop:çok iddalıyız çok iddalıyız diyordunuz hani.:d: Bırakın bu işleri kardeşim

Aziz™

Aziz™

Üye
:ehe:ehe:ehehakikaten ya nerde onlar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
3 kişi mi?Nerde diğerleri?
Katılım istiyoruz arkadaşlar!..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt