MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

Sponsorlu Bağlantılar

greenmile

greenmile

Üye
iyi akşamlar qençLik nasıLsınız? (:

Berlin Boleyn

iyi akşamlar hoşgeldin iyiyim

seni sormalı yeni yüzler görmek güzel:)

greenmile

greenmile

Üye
bende iyiyim kendi şehrim de olunca daha bi güzel oluyor hani.(:

pek yeNi sayıLmam sitede bu arada (:

Berlin Boleyn

farkındayı ben bu konuda demek istemiştim zaten

bu arada insanın evi gibisi yoktur..

greenmile

greenmile

Üye
hmm..anladım..(=

kesinLikLe hakLısın o konuda da :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici

enesim dinle ama son ses :D

Artık yenisi geldi yahu eskidi o parçası :ehe
Son ses! :naughty:
Bu arada çok rap metal söz kavgası yaptım ve normal kavgaya kadar gitti ... Satanist deyince dayanamıyorum dalıyorum kime gelirse artık ... :ehe
Satanistsin olum sen!..
:box

:ehe
ah su gencler metalıcaymıs ne o ole hurdacı gıbı gezıolar pıyasada pıercıngler kupeler demırler mıknatıs tutsam yapıscaklar valla.en guzeli benzemez kımse sana,bir bahar aksamı rastladım sızeee tarzı musıkı parcalarımızdr
:ehe:ehe:ehe

Vallahi ben popüler pop takılıyorum abur cubur olarak. Zevkli oluyor, kullan at!.. :ehe Bu konudaki modayı çok yakından takip ediyorum 10 yıldır herhalde :ehe

Ana yemek Klasikler ama :)

Trance müzikten hazzetmem. Aynı melodi çalıp duruyor, takılmış plak gibi. Çin işkencesinin bir değişiği gibi geliyor bana :ehe
Bu arada fareler üzerinde yapılan deneyler sonucunda trance müzik dinleyen farelerin eşcinsel eğilimler gösterdiği ortaya konmuş. :ehe

Nadiren rock dinlerim. O zaman da yalnızca Rammstein. Otobüste zar zar ağlayan bir bebek varsa ancak o bastırıyor. :ehe
Ya da otobüsün modeli eski Ikarus ise :ehe

Keine Lust - Sonne - Du Hast - Mutter - Rosendot - Spiel Mit Mir - Stripped - America - Spiel Uhr ve daha pek çok şarkısı klipleri ile birlikte muhteşemdir. Rock ile alakası olmayan adamlara rock sevdirir. Youtube'ye girip Keine Lust yazın ve izleyin sadece :ehe

Berlin Boleyn

evet bir ata klasiği:sn::sn::d:

bende açılmıyo lanet tüp:( oyüzden dinleyemiyorum..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ata abi ben satanist değilim :@:ehe bu arada beşiktaş yeniyo manchester i :ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
18 GOOOLLL GOOOLL GOLLLLL - TELLO

Ve beşiktaş 1-0 öne geçti...İsmail soldan sağ tarafa nefis bir uzun pas attı, Tello topu düzeltti 30 metreden sert vurdu Rafael'e çarpan top filelerle buluştu.

--------------- Ekleme ---------------

41 Ahh Fink Ahhh....2.Gole çok yaklaştık...Bobo'nun pasında Fink biranda kaleciyle karşı karlıya kaldı ancak plase vuruşunda top direği adeta yalayarak dışarı çıktı.

huri$

huri$

Üye
burdanda maçi takiip ediyorum yeni ve acemi be$ikta$li olarak sen anlat alper durum ne
enese sordum gitmi$ bile:ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
En son durum maçın 8o. dakikada Carrick'in kullandığı serbest vuruşta top barajdan döndü. 81. dakikada Hızlı çıktık savunmamızdan ...Uğur'un pasında Bobo topla buluştu ancak ayağındafazla tutunca savunma topu kaptı ve uzaklaştırdı tehlikeyi.

Berlin Boleyn

:ehe:ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
84 Batuhan oyuna giriyor...Bobo kenara alınıyor... 85 Batuhan oyuna girer girmez sarı kart gördü... Hıza bak bu hızla giderse az sonra oyundan atılır yahu :ehe

Cynical

Cynical

Üye
Of Ertem Şener Of.. Futboldan soğutursun insanı!

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
90. dakika 5 dakika oynanmayan süre ilave edildi karşılaşmaya...

Old Trafford'da burası İnönü burdan çıkış yok sesleri...

huri$

huri$

Üye
En son durum maçın 8o. dakikada Carrick'in kullandığı serbest vuruşta top barajdan döndü. 81. dakikada Hızlı çıktık savunmamızdan ...Uğur'un pasında Bobo topla buluştu ancak ayağındafazla tutunca savunma topu kaptı ve uzaklaştırdı tehlikeyi.
tehlike uzakla$tiysa iyi

sen ne guluyon :ehe:ehe beni gulduruyon

84 Batuhan oyuna giriyor...Bobo kenara alınıyor... 85 Batuhan oyuna girer girmez sarı kart gördü... Hıza bak bu hızla giderse az sonra oyundan atılır yahu :ehe
batuhan kim basiktasli bi oyuncumu

Of Ertem Şener Of.. Futboldan soğutursun insanı!
sanirim kotu seyler oluyo niye ofladin yahu

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
94. dakika; Harikasın Rüştü harika...Carrick'in vuruşunda adeta uzadı rüştü ve topu çıkarttı. Dakikaları sayıyoruz artık...

Üst Alt