MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

Sponsorlu Bağlantılar

Berlin Boleyn

sanırım metal bir yaşam felsefesi yanlışmıyım

EroL

EroL

Emekli Yönetici
rapçiler metalciler döver :ehe

thebora

Üye
sanırım metal bir yaşam felsefesi yanlışmıyım

haklısın ama hiçbirşeyi abartmamak lazım tabiki.
arabesk dinleyip kendini kesenler,metal dinleyip kendini tuhaf şekillere sokup kapkara boyananlar...
böyle olmamalı.müzik sadece dinlenmeli bana göre

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Abi ne yapayım derslerde yasak :( Bir de o kadar cahil bir toplum varki metal deyince satanist diyor ... 12 tane grup dinlerim 2 tanesi satanist onları da bıraktım zaten ... Dimmu borgir in puritania sini özlüyorum ama satanistler ışte ...

Berlin Boleyn

arabesk dinleyip kendini kesenler,metal dinleyip kendini tuhaf şekillere sokup kapkara boyananlar...

:oke:çok doğru

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bu arada çok rap metal söz kavgası yaptım ve normal kavgaya kadar gitti ... Satanist deyince dayanamıyorum dalıyorum kime gelirse artık ... :ehe

thebora

Üye
Abi ne yapayım derslerde yasak :( Bir de o kadar cahil bir toplum varki metal deyince satanist diyor ... 12 tane grup dinlerim 2 tanesi satanist onları da bıraktım zaten ... Dimmu borgir in puritania sini özlüyorum ama satanistler ışte ...

sana tavsiye kardeşim.metallica dinle bak çok keyif alacaksın

EroL

EroL

Emekli Yönetici
enes çok abartıyo galiba onu satanist sanıyolar :D

Cynical

Cynical

Üye
Bir de o kadar cahil bir toplum varki metal deyince satanist diyor ...

Hiçbirşey tek taraflı değildir, Enes. Siz kendinizi ne kadar, ne şekilde tanıtıyorsunuz, mesele bu. Tabi bir kötü örnek, bir çok iyi örneği de güme götürüyor, orası da ayrı.

thebora

Üye
satanistlikle metal bağdaştırılıyor çünkü satanistler kendilerini sadece sert müzikle ifade edebiliyor.ama her metalci satanist anlamına gelmez.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Selamun aleyküm...

Berlin Boleyn

alykümselam alperen abi hoşgeldin

metal alırmısın:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bora abi ben iki sene önce Metallica ile başladım ve her şarkısı var bende hemen hemen ... Metallica benim gözümde çok ayrı bir yerde ... Murat abi dediğim gibi sadece dinlerim ... Gözümü boyamam kulağımı deldirmem sadece müziğini dinlerim :) bu budur yani :ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
selam metalcıler:D

Berlin Boleyn

:ehe:ehealeykümselam zzibidi hoşgeldin

thebora

Üye
Bora abi ben iki sene önce Metallica ile başladım ve her şarkısı var bende hemen hemen ... Metallica benim gözümde çok ayrı bir yerde ... Murat abi dediğim gibi sadece dinlerim ... Gözümü boyamam kulağımı deldirmem sadece müziğini dinlerim :) bu budur yani :ehe

bende metallica ile başladım öylede devam ettim:)başka hiçbirşey dinleyemiyorum metal tarzında.

Cynical

Cynical

Üye
Gel sen yol yakınken trance dinlemeye başla. Kavgası yok, gürültüsü yok. Duyabileceğin yegane şikayet: "Disko mu oğlum burası, dup tıs dup tıs, kıs şunun sesini". :ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
ah su gencler metalıcaymıs ne o ole hurdacı gıbı gezıolar pıyasada pıercıngler kupeler demırler mıknatıs tutsam yapıscaklar valla.en guzeli benzemez kımse sana,bir bahar aksamı rastladım sızeee tarzı musıkı parcalarımızdr

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bildiğim tek metalci cem karaca :D

Üst Alt