ALpeRenBuGRa
Üye
Hoşbulduk. Metalin bir değeri yok ama ALTIN dersen ona yok dememalykümselam alperen abi hoşgeldin
metal alırmısın![]()

Hoşbulduk. Metalin bir değeri yok ama ALTIN dersen ona yok dememalykümselam alperen abi hoşgeldin
metal alırmısın![]()

Hoşbulduk. Metalin bir değeri yok ama ALTIN dersen ona yok demem![]()

bildiğim tek metalci cem karaca![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
enesim dinle ama son ses![]()

Satanistsin olum sen!..Bu arada çok rap metal söz kavgası yaptım ve normal kavgaya kadar gitti ... Satanist deyince dayanamıyorum dalıyorum kime gelirse artık ...![]()

ah su gencler metalıcaymıs ne o ole hurdacı gıbı gezıolar pıyasada pıercıngler kupeler demırler mıknatıs tutsam yapıscaklar valla.en guzeli benzemez kımse sana,bir bahar aksamı rastladım sızeee tarzı musıkı parcalarımızdr

Bu konudaki modayı çok yakından takip ediyorum 10 yıldır herhalde 

Bu arada fareler üzerinde yapılan deneyler sonucunda trance müzik dinleyen farelerin eşcinsel eğilimler gösterdiği ortaya konmuş.
:tehlike uzakla$tiysa iyiEn son durum maçın 8o. dakikada Carrick'in kullandığı serbest vuruşta top barajdan döndü. 81. dakikada Hızlı çıktık savunmamızdan ...Uğur'un pasında Bobo topla buluştu ancak ayağındafazla tutunca savunma topu kaptı ve uzaklaştırdı tehlikeyi.
sen ne guluyon

beni gulduruyonbatuhan kim basiktasli bi oyuncumu84 Batuhan oyuna giriyor...Bobo kenara alınıyor... 85 Batuhan oyuna girer girmez sarı kart gördü... Hıza bak bu hızla giderse az sonra oyundan atılır yahu![]()
sanirim kotu seyler oluyo niye ofladin yahuOf Ertem Şener Of.. Futboldan soğutursun insanı!