gel kapışak :box:box
catalfleg Üye sonyerolsson' Alıntı: gel kapışak Genişletmek için tıkla ... bu bir meydan okuma mı acaba
catalfleg Üye Mustafa Furkan' Alıntı: Al o zaman Genişletmek için tıkla ... süper tam yerinde bi ifade oldu
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Günaydın millet Bilal e yetişemedim, ben girdim bilal çıktı --------------- Ekleme --------------- catalfleg' Alıntı: ne okuyosun sen enes ? elektrikçi fln Genişletmek için tıkla ... Borusan Anadolu teknik lisesi elektrik elektronik teknolojileri bölümü okuyorum
Günaydın millet Bilal e yetişemedim, ben girdim bilal çıktı --------------- Ekleme --------------- catalfleg' Alıntı: ne okuyosun sen enes ? elektrikçi fln Genişletmek için tıkla ... Borusan Anadolu teknik lisesi elektrik elektronik teknolojileri bölümü okuyorum
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Diyelim Günaydın öyleyse millet keyifler nasıl ben coğrafya dersindeyim
maxibrk Üye Petite Fille' Alıntı: maxi ceep nerdesinizi bea Genişletmek için tıkla ... Merhaba abla. Burdayız daha Elhamdülillah.
Petite Fille' Alıntı: maxi ceep nerdesinizi bea Genişletmek için tıkla ... Merhaba abla. Burdayız daha Elhamdülillah.