MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben de bu konuyu arıyorum :ehe üst konu olmuş :)

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Günaydın Bayadır Yoktum Bu Bölümde :)
Umarım Herkes İyidir.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sence :)

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Erol Buu Konuya Kesın Dalar :D:D
Konunun Icerısıne Bakıyor Kada :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
merabayın arkadaşlar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
okul arasında eve yemek yemeye geldim ama evde elektrik yok :( lptopunda şarjı bitiyo

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Slm millet :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ve Aleyküm Selam..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kitabı evde unuttum 0 verdi hoca :(

Cynical

Cynical

Üye
böyle ağzının tadı değişiyor. elin sigarayı arıyo, bi müdeet sonra başın ağrımaya başlıyo, sonra yav bi tane içsem bişey olmz diyon ama içirmiyo yanındakiler. yada parasızlıktan sigara alamıyosun işte o zaman kalp atışların yükseliyo, tedirgin oluyon, sinirleniyon, bu ruh hali biraz daha devam edince, duygusallık başlıyo herşeye ağlıyasın geliyo. tadını arıyosun ertesi gün. sonrada 2 günlük hayat bee bunları çektiğime değmez 1 gün yaşasamda olur diyip yeniden başlıyosun. ama şanslıysan ve müptela olmadıysan bırakıyosun

Biraz geç olacak ama devamını da ben yazayım. 3. günün sonunda nefesinde bir açılma başlıyor. Bayır yada merdiven çıkarken nefesinin tıkanmadığını farkediyorsun. Bu sana mucize gibi birşey geliyor. Bir enerji doluyor içine. 4. günün sabahı daha önce hiç olmadığın kadar dinç uyanıyorsun. Tabi hala bir tane içsem birşey olmaz modundasın ama kendini frenliyorsun bir şekilde. Çene kasların sakız çiğnemekten ağrıyor yada dudakların çekirdek yemekten yara bere oluyor. Ilk haftadan sonra vücut yavaş yavaş sigarasızlığa alışıyor. Artık yemekten sonra yada canın sıkkınken elin o meredi aramamaya başlıyor. Tabi bünyeyi abur cubura yönlendirdiğin için kemer sıkmaya başlıyor biraz. :ehe 2. haftadan sonra bu kez abur cuburu bırakmaya çalışıyorsun. Bir ayın sonunda da hemen hemen normale dönüyorsun. Kendine lanet ediyorsun neden daha önce bırakmadığın için.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Biraz geç olacak ama devamını da ben yazayım. 3. günün sonunda nefesinde bir açılma başlıyor. Bayır yada merdiven çıkarken nefesinin tıkanmadığını farkediyorsun. Bu sana mucize gibi birşey geliyor. Bir enerji doluyor içine. 4. günün sabahı daha önce hiç olmadığın kadar dinç uyanıyorsun. Tabi hala bir tane içsem birşey olmaz modundasın ama kendini frenliyorsun bir şekilde. Çene kasların sakız çiğnemekten ağrıyor yada dudakların çekirdek yemekten yara bere oluyor. Ilk haftadan sonra vücut yavaş yavaş sigarasızlığa alışıyor. Artık yemekten sonra yada canın sıkkınken elin o meredi aramamaya başlıyor. Tabi bünyeyi abur cubura yönlendirdiğin için kemer sıkmaya başlıyor biraz. :ehe 2. haftadan sonra bu kez abur cuburu bırakmaya çalışıyorsun. Bir ayın sonunda da hemen hemen normale dönüyorsun. Kendine lanet ediyorsun neden daha önce bırakmadığın için.

Eyvallah abi... :)

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Bankadan Kredi Onayı Gelsede Taşınsak.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Canım çok sıkılıyo yaa :( buralar da boş :(

Pure Life

Pure Life

Üye
aaaa niye ben burdayım işte

Odysseus

Odysseus

Üye
Bende bende. :coold:
Sahibinden.com'dan iş teklifi aldım. Keyfim yerinde :bud:

Pure Life

Pure Life

Üye
dünde bana iyi geceler demeden çıktın küsüm seninle

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Öğretmen katili olmama çok az kaldı ... Bu elektrikçi çok canımı sıkıyo ...

Üst Alt