Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...
Sponsorlu Bağlantılar
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Öyle İşte Hayırlısı Olsun Adımıza
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
olur inşallah ... ayrıldın diye üzgünssün baya bi ama haklısın iti var kopuğu var... doldu her taraf..
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Kesınlıkle Orası Oylee Amaa Allaha Emanet Napalım Üzülmez Olurmuyum Oo Giderken Ben Salya Sümük Ağlarım
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
bir de yasıtsınız ya arkadaş gibi falan
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Tabıkı Diyorum Yaaa Herşeyimizi Paylaşırdık Yaaa
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
sahurdan sonra maxicep e girmiyorsun yaw
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Giriyimdee Annemm Bi Tarafımaa Tükürsün Bi Gün Ne Oldu Bakk Bi Site Vardı Tamamı Ordan Hİç Çıkmazdım Forum Sitesi Ad Vermıyım Reklam Yapmak İstmeiyorum Neyse Sonraamm Akşam 8 De Pcye Bii Oturdum Saat 12 Oldu Annem Hadi Yaatt Dedi Bende Tamam Dedim Yatıcam Dedım Pcnın Ekranın Düğmesine Basdım Tek Amaa Kapatmadım Sadece Ekranı Karanlık Görüp Kapalı Sansın Dedım vee Oldu Ölee Sandı NEse Annem Gitti Yatmayaa Ben Direkmen Geri Geldim Pcye Oturdum Sonraa Sitedekıı Bütün Konulara Dolaşıp Yorumlar Yaptımm Forum Sitedekı Sayfada En Son Yorum Yapan Melek Melek Melek Pasoo Melek Amaa Neysee Sonraaa Baktım Saat 5 E Gelmıss Ezan Okuncakk Sonn Bi Konuu Kaldıı Dedım Ondada Yazıyım Düşünüyorumm Oo Lafa Karşılık Ne Yazılır Dedim Nese Yazdım Odanın Kapısı Bi Açıldıı Amann Ellaaam Annemoı Gordum Annem Bii Geldıı Bii Bağrıoo Senn Başımnaa Bilmem Nemı Kesıldın Kocamı Arıyosunn Saatt Kaçç Napıyosun Nettee Dedi Bii İki Tanee Terlıklee Geçirdii Kızdıı Banaa Bende Gerzek Gibi Şeyy Dedim Hocaa Bişey Vermişti Uyku Tutmadı Ona Bakıyorum Dedim Annem Yutarmı Tabıı Zaten Fenaa Bi Kadın Severım Amaa Anneme Sorun Yaşasakta : Nese Yutmadı Kendımı Yataga Attım Pcyı Kapatıp Yorganın Altına Gırdım Terlık Yınee Catt Cutt Vurduu Kızdıı Bayaa Söylene Söylenee Bana Yatağına Gitti Amaa Haklıydı Kadın Yaa Bneım Ooo Saatde Nette Olmam Yanlıştı Tamam Kötü Bişey Yapmıyorum Amaa Annem Öle Düşünmüyoo Genelde İnternet Diyimce Kötü Anlıyolar Eee Malum Biliyosun Haberlerde Şölee Bölee Diyolar İşte Ondan Kadının Gözü Korkuyo İştee Benım Ole Bı Anım Oldu Ogünden Berii Pce Basında Gec Durmadım Ancaa Annem Evde Olamzsa Dururum Enes Dayak Yemısım Laf Yemısım Bidaha Yaparmıyım Annem Varken Hayırr Yapamam