Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...
Alla Allaa Ben Neyım Burda Bee Canın Sıkılıyomuş Danaya Bak Helee
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
dana mı
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Evett Kötü Niyetle Demedim Sevgi Anlayışım Benım Buu
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
sevgi olarak dana
çok değişik bir dilin var ama çok güzel oluyo sanki s
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Amaa Çok Güzel Oluyo Sanki Derken Anlamadım Açıklık Getirirmisin Şunaa ? Vallaa Bak Sevgimden Diyorum Bunu
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
bilmem değişik şeyler söylüyorsun ya dadlum,hössttt falan onlar değişik ama güzel bu arada ata abi nerde yaa burda olsaydı keşke
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Thank You Evett Keşkee Ataa Olsaydıı Onladaa Uğraşırdık Kulağı Çınlayısıca Eness Enesss Canın Sıkılıcak Bİliyorum Amaa İkizim Dilek Geçicek Pc Ye Geliyorum Şimdi Takılsın Biraz Acık Kalıcak Site
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
onu hiç görmedim diyebilirim ... biraz konu açsana ne biçim kardeşsin yardımcı olsana
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Geldimm Ya Beceremıyoo Oo Hiç Takılmadı Forum Sitesinde Önceden Benım Takıldığım Bi Site Vardı Arkadaşıımın Ordan Bılıyorum Bıde Oo Benım Gibi Değil Fazla Teknolojıde Az İlerlemiş Dilekk Duyarsa Benı Fenaa Yapar Yanlızz Aramızda Kalsın
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
cok zevkli ama burası ya alıştır istersen
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Yaa Oo Gidicek Zaten Gerek Yok
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
hayrola
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Şöyle Diyim Enescik 18 Senedir Beraberiz Hiç Ayrılmadık İkizimle İlk Okuldaa Hocaa Bizii Ayırırdı Ağlardım Hocamm Yerımzıı Değiştirmeyin Dilekten Benı Ayırmayın Derdim. Tamam Derdim İlk Okul 1Den Beri Lise 4 e Kadar Hep Aynı Sırada Oturduk Benım Kötü Amellerime Ortak Ederdim Onu Amaa Başımız Yanmazdı Çok Severim Dileğimi Hayatta Laf Söylettırmeedim Kardeşime Söylettırmemde Kardeşim Diye Demiyorum Amaa Müthiş Bi İnsandır İştee Şimdii Benim Zorumaa Gidenn Bana Koyann Şuuu ... Yollarıımız Ayrılıyor. Benim Staj Gordugum Yerden İş Teklıfı Aldım Perfonmansıımı Beğenmişler Bende Mantıklı Düşündüm Dedimki Ünivden Sonra Yinee İş Bulucam Hattaa Üniv. Okuyanlarda Bulamıyo En İyisi İşim İyi İken. Ben İş Hayatına Atılıyım Dedım Ve Atıldım Ünivide Dışarıdan Vericem. Amaa Dilekk Ünivi Okumak Çok iStıyodu Oo Anfi Sıralarında Oturmak İSterdi Hep İştee Oo Kırklarelıne Gidiyo Lüleburgazda Eğitimini Alıcak Üniv İçin Gidiyo Yollarımız Ayrlıyo İkizimle Bize Hep Şey Derlerdi Amaan Evlenınce Zaten Ayrılıcaksıınız Felan Amaa Onla Alakası Yok Herşeyimizi Paylaşırdık, Yeri Geldimi Kavga Ederdik Amaa Dileğin Yokluğunu Çok Anlıcma Oda Benım Bizimde Zorumuza Bu Gidiyo Üzülüyorum Şuan Üzülüp Duyğulandığım Gibi Neyse Yeter Bu Kadar AÇıklama Paylaşmak İstedim Umarım Sıkamdım Seni Sıktıysam Kusuruma Bakma
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
yok canım insan kardeşini sevmez mi üniversiteyi okuması daha iyi odu bence