ağlıyorum , belki inanmazsınız ama kahyam bile terk etti beni , hayat sıkıcı, bilmiyorum , alıp başımı gidesim var , artık ne ailem ne başka birisi , önemli değil benim için , sevdiğim beni terkettikten sonra...Ağlıyorum hala , hıçkırığım kesilince neden diye tekrar bağırıyorum...Biliyorum artık benimle beraber olacak tek birşey var " gözyaşlarım "......-SON-
Bilal neyın var yaa nıye bu hisse kapıldın seni önemsemez olurmuyuzArtık bıktım , bıktım bu hayattan , neden herkes kendi halinde , neden kimse beni önemsemiyor neden ? Neden?ağlıyorum , belki inanmazsınız ama kahyam bile terk etti beni , hayat sıkıcı, bilmiyorum , alıp başımı gidesim var , artık ne ailem ne başka birisi , önemli değil benim için , sevdiğim beni terkettikten sonra...Ağlıyorum hala , hıçkırığım kesilince neden diye tekrar bağırıyorum...Biliyorum artık benimle beraber olacak tek birşey var " gözyaşlarım "......-SON-
arkadaşlar çok duyguluyum bunu şimdi yüreğimden döküldüğü şekilde yazdım..![]()
kimse bilmesin , içimde eriteyim dedim ama ağzımdan dökülüverdi..Sen önemlisin bilal hatırlamıyormusun seni bırakmadığımı ne çabuk unuttun. Banla benı diyordun ama bırakmadım seni. Bütün adminlerede talimat verdim banlamayın diye. 1 milyon üyesi var maxinin 1 kişiyi kaybetsek ne olur kaybetmesek ne olur. Ama bırakmadık seni. Sen değer verildiğini görmüyorsunArkadaş bundan sonra susmak yakışır banakimse bilmesin , içimde eriteyim dedim ama ağzımdan dökülüverdi..
Artık birşeyin anlamı yok benim için yok yok yok...Hoşçakal eğlence , gülmek ...
Hepiniz benim için ve bu site için çok değerlisiniz. Bu görmezlikden gelmeyin lütfen.
ayrılığı kaldıramaz hale geldim yeter artık..