MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

Sponsorlu Bağlantılar

Pure Life

Pure Life

Üye
geldim bebem ne yapıyorsun bakım

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Boş boş dolaşıyorum maxi de :) sen abla :)

Pure Life

Pure Life

Üye
Karnım açıktı bişiler yiyecem

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Afiyet olsun :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Midem fena ya :ss

EroL

EroL

Emekli Yönetici
noldu ki ?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Artık bıktım , bıktım bu hayattan , neden herkes kendi halinde , neden kimse beni önemsemiyor neden ? Neden? :) ağlıyorum , belki inanmazsınız ama kahyam bile terk etti beni , hayat sıkıcı, bilmiyorum , alıp başımı gidesim var , artık ne ailem ne başka birisi , önemli değil benim için , sevdiğim beni terkettikten sonra...Ağlıyorum hala , hıçkırığım kesilince neden diye tekrar bağırıyorum...Biliyorum artık benimle beraber olacak tek birşey var " gözyaşlarım "......-SON-

arkadaşlar çok duyguluyum bunu şimdi yüreğimden döküldüğü şekilde yazdım..:(

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bilal kardeşim geçmiş olsun boşver takma kafana ... :)

Pure Life

Pure Life

Üye
Artık bıktım , bıktım bu hayattan , neden herkes kendi halinde , neden kimse beni önemsemiyor neden ? Neden? :) ağlıyorum , belki inanmazsınız ama kahyam bile terk etti beni , hayat sıkıcı, bilmiyorum , alıp başımı gidesim var , artık ne ailem ne başka birisi , önemli değil benim için , sevdiğim beni terkettikten sonra...Ağlıyorum hala , hıçkırığım kesilince neden diye tekrar bağırıyorum...Biliyorum artık benimle beraber olacak tek birşey var " gözyaşlarım "......-SON-

arkadaşlar çok duyguluyum bunu şimdi yüreğimden döküldüğü şekilde yazdım..:(
Bilal neyın var yaa nıye bu hisse kapıldın seni önemsemez olurmuyuz

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ata abi sana da geçmiş olsun ... Neler oluyo yaa :(

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Arkadaş bundan sonra susmak yakışır bana :( kimse bilmesin , içimde eriteyim dedim ama ağzımdan dökülüverdi..
Artık birşeyin anlamı yok benim için yok yok yok...Hoşçakal eğlence , gülmek ...

--------------- Ekleme ---------------

Bunaldım artık yaşamaktan , bilmiyorum içimdeki süper volkan mı patlatı ama , değiştim artık ben , eski ben değilim, herkesi sıfırlamak isterdim ama artık çok geç hayat beni kıskacından bıraktı artık !

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yahu bir yanlış mi yaptık sana neden böylesin ...

Pure Life

Pure Life

Üye
Arkadaş bundan sonra susmak yakışır bana :( kimse bilmesin , içimde eriteyim dedim ama ağzımdan dökülüverdi..
Artık birşeyin anlamı yok benim için yok yok yok...Hoşçakal eğlence , gülmek ...
Sen önemlisin bilal hatırlamıyormusun seni bırakmadığımı ne çabuk unuttun. Banla benı diyordun ama bırakmadım seni. Bütün adminlerede talimat verdim banlamayın diye. 1 milyon üyesi var maxinin 1 kişiyi kaybetsek ne olur kaybetmesek ne olur. Ama bırakmadık seni. Sen değer verildiğini görmüyorsun :lac: Hepiniz benim için ve bu site için çok değerlisiniz. Bu görmezlikden gelmeyin lütfen.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Artık zorla yaşam olmadığının farkına vardım, ne sen ne öbürü , beni bitiren o ! Artık çok üzgünüm bilmiyorum hayatım mahvoldu belki , ama artık artık artık o yok ! Kendimi bir an bu konunun içine attım çok ama çok özür dilerim arkadaşlar, bilmiyorum neyin ne olduğunu ama artık ben eski ben değilim ...:( ayrılığı kaldıramaz hale geldim yeter artık..

Pure Life

Pure Life

Üye
Öyle desene sevgilinden ayrıldın sen. Yaa değermi kardeşım

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bilal benim mesajlarımi da gör .... Sabah ömer e değmez beni takmayani ben takmam diyordun ... Şimdi de ben sana diyorum ... Beni sevmeyen ölsün de geç ... Kafana hiçbir şey takma boşver gitsin ...

Symbiont

Üye
Burcu abla seviliyorsun etikete bakın

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Arkadaşlar an itibariyle maxicep deki online rekorumu kırdım :) 301 saat :islik:

Symbiont

Üye
enes sakin ol

EroL

EroL

Emekli Yönetici
biraz yemek ye enes

Üst Alt