nıkotin sakızı kullan dermışımHiç kola içmeyen adamdım, Zero'ya alışıyorum yahu
Kurtarın beni

valla hiç ağazıma sürmedim sigaraSigara bağımlıları, sigara içmeyince kendini nasıl hissediyor ?
Cevap bekliyorum..
Hep merak etmişimdir.
Sigara bağımlıları, sigara içmeyince kendini nasıl hissediyor ?
Cevap bekliyorum..
Hep merak etmişimdir.
Yok sadece akşam dayanılmaz bir koku olur. Yakınında uyuyanlar uyanır acaba atom bombasımı duştu yoksa nükleer saldırıyamı uğradık diye.Kuru fasulye yedim midem acayip oldu ya..
Yan etkisi olmaz değil mi?![]()

Ruh gibi.Sigara bağımlıları, sigara içmeyince kendini nasıl hissediyor ?
Cevap bekliyorum..
Hep merak etmişimdir.
Korkunç bir şey yahuböyle ağzının tadı değişiyor. elin sigarayı arıyo, bi müdeet sonra başın ağrımaya başlıyo, sonra yav bi tane içsem bişey olmz diyon ama içirmiyo yanındakiler. yada parasızlıktan sigara alamıyosun işte o zaman kalp atışların yükseliyo, tedirgin oluyon, sinirleniyon, bu ruh hali biraz daha devam edince, duygusallık başlıyo herşeye ağlıyasın geliyo. tadını arıyosun ertesi gün. sonrada 2 günlük hayat bee bunları çektiğime değmez 1 gün yaşasamda olur diyip yeniden başlıyosun. ama şanslıysan ve müptela olmadıysan bırakıyosun
s
böyle ağzının tadı değişiyor. elin sigarayı arıyo, bi müdeet sonra başın ağrımaya başlıyo, sonra yav bi tane içsem bişey olmz diyon ama içirmiyo yanındakiler. yada parasızlıktan sigara alamıyosun işte o zaman kalp atışların yükseliyo, tedirgin oluyon, sinirleniyon, bu ruh hali biraz daha devam edince, duygusallık başlıyo herşeye ağlıyasın geliyo. tadını arıyosun ertesi gün. sonrada 2 günlük hayat bee bunları çektiğime değmez 1 gün yaşasamda olur diyip yeniden başlıyosun. ama şanslıysan ve müptela olmadıysan bırakıyosun

Yok sadece akşam dayanılmaz bir koku olur. Yakınında uyuyanlar uyanır acaba atom bombasımı duştu yoksa nükleer saldırıyamı uğradık diye.![]()

Gelir bu akşam merak etmeYok yahu..
Hiç başıma gelmedi şimdiye kadar..![]()

İlaç belli bunu kullanacanYahu ben de uğraşıyorum da çıkmıyor işte..
Burcu yol göster..![]()