MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

Sponsorlu Bağlantılar

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
işte benimde perşembe ingilizce yazılısı var daha 3. haftadamıyız bir ay olmadı çok erken yaawww

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Nikotin sakızı mı :ss
Alakaya katılan maydanozdan istiyorum ben, daha etkiliymiş :gul:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Sigara bağımlıları, sigara içmeyince kendini nasıl hissediyor ?

Cevap bekliyorum.. :)

Hep merak etmişimdir.

böyle ağzının tadı değişiyor. elin sigarayı arıyo, bi müdeet sonra başın ağrımaya başlıyo, sonra yav bi tane içsem bişey olmz diyon ama içirmiyo yanındakiler. yada parasızlıktan sigara alamıyosun işte o zaman kalp atışların yükseliyo, tedirgin oluyon, sinirleniyon, bu ruh hali biraz daha devam edince, duygusallık başlıyo herşeye ağlıyasın geliyo. tadını arıyosun ertesi gün. sonrada 2 günlük hayat bee bunları çektiğime değmez 1 gün yaşasamda olur diyip yeniden başlıyosun. ama şanslıysan ve müptela olmadıysan bırakıyosun

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Kuru fasulye yedim midem acayip oldu ya..

Yan etkisi olmaz değil mi? :ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
Kuru fasulye yedim midem acayip oldu ya..

Yan etkisi olmaz değil mi? :ehe
Yok sadece akşam dayanılmaz bir koku olur. Yakınında uyuyanlar uyanır acaba atom bombasımı duştu yoksa nükleer saldırıyamı uğradık diye. :ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Telefonumu dün kvk ya verdim,emanet bir telefon ayarladım markası siemens.berbat bişiy,bu yüzden canım çok sıkkın.

--------------- Ekleme ---------------

Sigara bağımlıları, sigara içmeyince kendini nasıl hissediyor ?

Cevap bekliyorum.. :)

Hep merak etmişimdir.
Ruh gibi.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
böyle ağzının tadı değişiyor. elin sigarayı arıyo, bi müdeet sonra başın ağrımaya başlıyo, sonra yav bi tane içsem bişey olmz diyon ama içirmiyo yanındakiler. yada parasızlıktan sigara alamıyosun işte o zaman kalp atışların yükseliyo, tedirgin oluyon, sinirleniyon, bu ruh hali biraz daha devam edince, duygusallık başlıyo herşeye ağlıyasın geliyo. tadını arıyosun ertesi gün. sonrada 2 günlük hayat bee bunları çektiğime değmez 1 gün yaşasamda olur diyip yeniden başlıyosun. ama şanslıysan ve müptela olmadıysan bırakıyosun
Korkunç bir şey yahu :ss
Bir insan kendisine bunu yapmamalı :cnfsd:

Pure Life

Pure Life

Üye
allah bırakmayı nasip etsin yaa çok kötü :(

aLone

aLone

Üye
kim kime saldırmış?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
evet sigaraya başlamak insanın kendisine yapacağı en buyuk kötülük. ne olursa olsun ne yaşarsan yaşa , ama sigra deneyimi yaşama

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye

İstediğim bilgiydi..
Paylaşım için teşekkürler Erol.. :)

Yok sadece akşam dayanılmaz bir koku olur. Yakınında uyuyanlar uyanır acaba atom bombasımı duştu yoksa nükleer saldırıyamı uğradık diye. :ehe

Yok yahu..
Hiç başıma gelmedi şimdiye kadar.. :ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Midem biraz iyi oldu ama gurultular kesilmedi.. :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
Mustafa içindeki yaratığı açığa çıkar :ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Yahu ben de uğraşıyorum da çıkmıyor işte.. :)

Burcu yol göster.. :ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
Balkona çıkıp öyle çıkar.Uçarsın belki savulun adiler gazman geliyoooooor diye :ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Balkona mı ?

Yahu dışarda gök gürlüyor, yağmur yağıyor.

Yıldırımı çekmeyeyim. :ehe

Üst Alt