MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ben bişey yapmadım hepsini halit yaptı

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Gördüm, sen de yaptın!..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
küllüğü yere düşürünce alt kattakiler yukarı geldi neden ses yapıyosunuz diye o sırada odamda biriktirdiğim 150 ye yakın extra kutusunu komşu görünce bişey söylemeden aşağı indi, bende ev sahibine bişey der diye aşağı inip adamı sokağa çıkardım konuşmak için ama kafam güzel olduğu için arkadaşlar adama vuracam sanıp aşağı indiler beni tutup yukarı çıkarmaya çalıştılar bende içgüdüsel olarak bırakım beni deyince mahalledekiler kavga oluyor sanıp polisi aramışlar, bende polisi komşu aradı sanınca kafam attı............ bunu yaptım

haltie

haltie

Üye
Soruma cevap istiyorum ben! Ne oluyor burada :D
ne oluyomuş gibi duruyor:ehe
ben bişey yapmadım hepsini halit yaptı
canın sağolsun kardeşi
küllüğü yere düşürünce alt kattakiler yukarı geldi neden ses yapıyosunuz diye o sırada odamda biriktirdiğim 150 ye yakın extra kutusunu komşu görünce bişey söylemeden aşağı indi, bende ev sahibine bişey der diye aşağı inip adamı sokağa çıkardım konuşmak için ama kafam güzel olduğu için arkadaşlar adama vuracam sanıp aşağı indiler beni tutup yukarı çıkarmaya çalıştılar bende içgüdüsel olarak bırakım beni deyince mahalledekiler kavga oluyor sanıp polisi aramışlar, bende polisi komşu aradı sanınca kafam attı............ bunu yaptım

neler olmuş 2dkkada ya:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:kop:
Şaka mı bu gerçek mi? :ehe
Hani senden beklerim de o bakımdan :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
aşağısı sakal yukarısı bıyık yaptın şimdi bana

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hacı oldun işte fena mı :kop:

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Çok güzel olmuş kada teşekkür ederim :) belirli sebeplerden dolayı sohbet konularına yazmıyorum biliyorsun ...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Enes---------------- Melek

---------------------

---------------------

---------------------

Kada Öyleymiş :(
Yaaa Buu Konun İlk 4-5-6-....
Sayfalarınaa Bakıyorumm
Nede Mutluymususuzz Kada Ya

:(:(:(

aaa :(

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yazın herkesin içinde bir hareketlilik vardı , coşku vardı ama şimdi herkes ölü gibi ... Sohbet konusuna 40 saat boyunca 1 mesaj bile atilmiyorsa bunda vardır bir iş ...

arslansem

arslansem

Üye
:hmmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bu konudan bahsediyorum , diğer konuya akşama kadar yazamıyoruz zaten ...

ViperRKO

ViperRKO

Üye
Eee arkadaslar nasılsnz? forum sohbet yerinde bu kadar kisimi sohbet edio sadece yoksa baska cok aktif olanlarda varmı (bugün olmayanlar)

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Kadaamaa Katılıyorum :D
Ben Geldım Nan :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
sohpetinize özendim doğrusu :ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Bakk Senn :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ofiste yılbaşı yemeği var :D
Buyrun sizler de arkadaşlar...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Dünde İş Yerınde Kokteyl Yaptılar :D
Cok Güzeldi :D

Imptıss Imptıs :ehe

ViperRKO

ViperRKO

Üye
Herkesin Yeni Yılı Kutlu Olsun (Daha girmedik ama olsn belki unu okuduunuzda 2010da oluruk :) )

Üst Alt