MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yahu ben dansöz ifadesinin forumda kayıtlı olduğunu bilmeden başına iki nokta koysam ne olur :ehe neyse yaa benim yolladığım 3 tane kro ifadesi de var mi :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İfade silmedim Enes, göz kırpma hariç :angry:

Bu arada tüm ifadelere bir göz at firefox'dan zaten ezberlersin kolayca...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ata abi sen yanlış mesaj okuyorsun galiba :ehe ifade sildin demedim ki :ehe cepten giriyorum yeni ifadelere bakamıyorum dedim firefox dedin :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yahu ben dansöz ifadesinin forumda kayıtlı olduğunu bilmeden başına iki nokta koysam ne olur :ehe neyse yaa benim yolladığım 3 tane kro ifadesi de var mi :)
Dansöz ifadesinin forumda kayıtlı olduğunu bilmemenin sebebi olarak akla ne geliyor?
Internet Explorer kullanıcısı olarak "tüm smileyleri göster" sekmesini kullanamaman geliyor.
Ben de diyorum ki gir firefoxdan bir bak hepsine zaten unutmazsın kısayolları, rahat rahat kullanırsın.

Ben mesajları okuyorum da senin zeki olduğunu düşünerek açıklaya açıklaya gitmiyorum hani :naughty:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Cepten girdiğim için göremediğimi belirttim zaten :ehe tekrar belirtiyorum :ehe Bak ben açıklaya açıklaya gidiyorum :naughty:

Berlin Boleyn

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yahu ilelebet cepten giren birisi değilsin ya, ben pcden girdiğin bir andan bahsediyorum :angry:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tamam bakacağım ama şimdi konuşmaların başına dönersek ilk başta bana tepki yaptın smileyler için ama bak o smileylerden haberim olmadığını sen de anladım :ehe siniyorüm seni :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Benim uykum geldi çıkıyorum iyi geceler herkese :)

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
cıkmamıssın yaw :Diyi uykular

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Tamam bakacağım ama şimdi konuşmaların başına dönersek ilk başta bana tepki yaptın smileyler için ama bak o smileylerden haberim olmadığını sen de anladım :ehe siniyorüm seni :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Benim uykum geldi çıkıyorum iyi geceler herkese :)
Enescim o dansöz bugün gelmedi :) Senin bilgisayar başında olduğun ve tüm ifadelere bakma fırsatının olduğu günlerde de vardı.

İyi geceler.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yahu zahmet edip de bakmamışim ışte :ehe Günaydın :)

greenmile

greenmile

Üye
günaydın herkese (:

Salihyet

Salihyet

Üye
Günaydın

greenmile

greenmile

Üye
nasıLsın saLih?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Günaydın herkes :) salih , murat abi nasılsınız :)

greenmile

greenmile

Üye
iyi ya vize ödevlerini yapıyorum ben :D sen napıyosn okulda mısın?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Okulda kablo bağlıyorum :ehe

greenmile

greenmile

Üye
ne kablosu la :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Elektrik işleri yaa :ehe