Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...
Sponsorlu Bağlantılar
greenmile
Üye
(: herkes çıktı galiba yada ben çok konuşup kaçırttım oLmadı birazdan benden çıkarım
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Nerde eski Istanbul yaa herkes alkolik ve bağımlı olmuş sokaklar dolu bunlarla ... Gerçi bizim buralarda yok ama zeytinburnu nda çok vardı sarhoşlar kovalıyordu beni
greenmile
Üye
zamanla herşey değişiyor be abisi istanbul değişmiş çok mu zaten bildim bileli istanbul değişikti eski zamanları ben hatırlamıyorum (:
Berlin Boleyn
Bende cıkıyorum arkadaslar mısafır geldı murat enes a.e.o byby
neyse benimde ufak tefek işLerim var akşam buraLarda oLanlarLa qörüşürüz kendinize popüLer davranın (:
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Tüh ya yine yalnız kaldım
Berlin Boleyn
Ben senın yalnızlıgını yıyeyım enes
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Bıraktığın gibiyim vallahi bir post bile yazılmadı
Berlin Boleyn
Buraya hareket kazandırmak lazım ya post ne be kurban bayramı dıye post most olaylarına gırmıssın kımın postu bu hahaha
greenmile
Üye
ben qeri qelim mi
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
öyle post değil yahu neyse yaa bugün yine nereye gittin
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Vay murat ABI gelmiş hoş geldin Gözde gelince geliyo herkes
Berlin Boleyn
Gel murat gel enes bıyere gıtmedım bana geldıler mısafırler soyle kahve ıcıp dedıkodu yaptık kulaklarınız cınladımı
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Misafirlere mi anlatıyorsun bizi yuh yani bir ara resmimi koymuştum huriye abla da kocasına göstermişti beni artık gelmiyo buralara
greenmile
Üye
bakıyorumda muhabbet koyu (: birazdan yemeğe kacıcam yine misafire neyini anlatıyon enesin çok ayıp
Berlin Boleyn
Ayol saka yaptım bende bırazdan kacacam gazete okuyup ordan bıcı bıcı 40 saat sonra gelırım heralde.evet hurıs gelmıyor ya ufaklıklar sorun cıkartıyodur 3 cocuka ugrasmak zor tabı