MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

Sponsorlu Bağlantılar

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Canım ağızda gevelemek istedi yasak mi :hmmm hasta olmaya da gerek yok kasma fazla

birincisi yasak değil sadece sordum...

ikincisi üslubuna dikkat et istersen...."yoo içimden gevelemek geldi" dersin geçer gider...karşılıklı diyaloglarda saygılı bi üslup takınırsan sevinirim...

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Sitede bozukluk hissediyor musunuz arkadaşlar, sayfada bir bozukluk var mı?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
yok benim kafam bozuldu ondandır

Yasminozz

Yasminozz

Üye
evet sayfalar bozuk çıkıyo...neyse yasmi kaçar...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kişiye göre muamele yapmayı severim ve yapacağım da bundan sonra ... Kuşkunuz olmasın ;) Size iyi ve güzel sohbetler dilerim ... Mümkünse mesajlarımdan alıntı yaparak "laf atıp da vazgeçenler yok mu öldürüyor adamı "gibi mesafesiz sözler sarfetmeyin ...Bir sorun veya sıkıntınız var ise mesajlarımdan dolayı bunu daha ciddi bir şekilde anlatırsanız sevinirim . Üsluba yakışmıyor kanaatimce . Iyi forumlar ...!

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
selamlar neler oluyor burada

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Selamlar ... Birşey olduğu yok seviyeli ve üslubu bozmadan konuşuyoruz . :)

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Benden de Selam:cool

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Yasminoz bey yada beyfendi. Sizi tanımıyorum, hitap biçimini seçemedim. birebir konuşmalarda usluba dikkat edelim diye uyarıyorsunuz. Peki sizin bana yazdığınız mesaja ne demeli.Ya bunu bana siz yazdığınızda, içinde kötü niyet olmadan yazmıştır diyip geçeceksiniz benim gibi. Yada başkasından size aynı şekilde bir uslup geldiğinde laf söylemeyeceksiniz...

sen mi attın ki...:)

hani süt kardeşler adlı türk filmimizin bi sahnesi vardır; şener şen "damat" der 3 ü birden öne çıkar "süt oğlan" der yine 3 ü birden çıkar,şener şen de "ulan daha kim olduğunuzu bilmiyosunuz" der..o geldi şimdi aklıma...:ehe :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hoş geldin furkan ...

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Hoşbulduk da ortam soğuk:)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
örnek verdiğim replik türk sinemasından ve şener şen in kullandığı bi söz ve siz de bilirsiniz ki bi konuşmada "eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir" sözü kullanıldığı zaman bu o kişiye eşek denildiği ya da eşek yerine konduğundan değildir...benim orda kullandığım da bi mizansendir...bunu kavrayamamış olmanızı yaşınızın küçüklüğüne veriym (ki pek küçük te sayılmazsınız)

ve ayrıca yazdığım mesajda özellikle gülme işaretleri kullandım (ki bu ifadeler yazılı konuşmalarda yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için kullanılan ya da görüntü olmadığından dolayı kendini görsel olarak ifade edebilmek için kullanılan ifadelerdir)

"Kişiye göre muamele yapmayı severim ve yapacağım da bundan sonra ... Kuşkunuz olmasın " denmiş...beni tanımadan nasıl bana göre muamele yapılıyo onu anlamış değilim ve izlediğim kadarıyla muhabbetinize dahil olmak istedim (forumun amacı da sanırım bu olsa gerek) ama yanlış yapmışım kusura bakmayın...sanırım forumlarda herkesin seçtiği bi iki arkadaş oluyo ve sadece herkes kendi aralarında muhabbet edebiliyo.. :s ilginçmiş.. bu konuya yazdığıma ve yazcağıma da pişman oldum açıkcası...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kimseler gelmiyor ben de gelmiyorum ...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
sen gel bende gelirim ;) ama bu konuya hainler girmesin :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Üslup isteyen siz değil miydiniz ?Seçtiği bir iki arkadaş derken de biz aramızda üslup olmadan yapmacık sözler kullanmadan espirili olsun veya tartışma dozunda olsun konuşuyoruz :) Işin içine üslup girince samimiyet azalıyor yapmacık tavırlar artıyor ve hiç hoş olmuyor :) Neyse baştan devam edelim :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
peki kusura bakmayın iyi forumlar

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ben ona saygı diyorum...ama neyse siz yine bildiğiniz gibi yapın...16 yaşında biriyle tartışcak değilim..bana yakışmaz zaten... :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bakın yine gerici cümleler kuruyosunuz ama :S

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yaş ile tartışmanın alakasını anlayamadım biraz açarsaniz şu kısmı ? Veya neyse benden büyüğümle bu şekilde tartışmak da bana yakışmaz ... Ben diğer konuya gidiyorum size kolay gelsin :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ayrımcılık insanları aştı konulara taşındı artık.
Diğer konu - bu konu kavramı oluşmuş durumda.
Sinirlerinizi de İNCİR ÇEKİRDEĞİNİ doldurmayacak şeyler yüzünden bozuyor, yine bu şekilde birbirinizin kalbini kırıyorsunuz.
Bu sürerse Konu Dışı ile Gececiler konularını birleştireceğim. Zaten mevcut ikilik hoşuma da gitmiyor.

Üst Alt