MaxiHort Smileyi De Server'a Eklensin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
:ehe arkadaşlar teşekkürler :D kendi smileyimin servere eklenmesini tabi ki destekliyorum :ehe

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hort yazarak konu hortlatmak zaten yeterince saçma, bir de smileyini ekleyip buna çanak tutmak ne kadar doğru olur :)

Siz ne kadar gereksizlerde kullanıcaz deseniz de o heryere yayılacaktır ve bir süre sonra da "eee kardeşim smileyini koymuşunuz sonra da hortlatınca ceza veriyorsunuz" halini bile alır

Hortlatma yasak değil ama "gereksiz hortlatmalar" yasak arkadaşlar. Düzgün nedenlerden dolayı hortlatmak isteyen biri zaten bu smileyı kullanmaz, düzgünce yorum yazar ki olması gereken zaten budur.

Bu smiley gelince %100 eminim sadece gereksizlerde kullanılmayacak

Ne güzel cevaplanmış :oke:
Gelelim smiley'e olmadık yerde olmaması gereken konuda pat diye kullanılmış, tek bir amacı var oda hortlatmak için kullanılır.
Silmeye kalksak; "sen bunu konu hortlatmak için koymadınmı buraya admin kardeş? neden siliyorsun? :bilmm hadi cevap arayayım ben buna, gelde işin içinden çık ne olacak bu yöneticilerin hali? üyelerimizi kırmayalım dedik ama şimdide zorluklarla karşılaşıyoruz, olmadık yere konu hortlanıyor silinince de hesap soruluyor bize.. peki ne yapalım?
Olsunmu, olmasınmı?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
olmasın :D

spy ghost

spy ghost

Üye
benim smiley bayağı ünlü oldu forum çapında :kıskıs: :ehe o gün canımı sıkan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyiki yapmışım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt