MaxiHikaye --Hayal Gücü Olan Gelsin--

Sponsorlu Bağlantılar

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
sonra çok havalı diye bi güzel dövdüler arabasını aldılar dilencilik yaptırdılar

Necmati

Necmati

Üye
dilencilik yaparken askerlik arkadaşını gördü ama o onu görmedi 'Selamın Aleyküm Brodır' dedi anca gördü

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
sonra birlikte yemek yemeye gittiler ancak bizimki dediki brodır hiç param yok daha yeni başladım işe dedi sen ver dedi paramı ama ne yazıkki ondada yoktu

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
sonra gizlice kaçtılar ama

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
unuttukları bişey vardı kaçtıkları adamların alayı eski csı ajanıydı

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
Ama çoğu ölmüştü

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
bi baktıki ülkenin çoğu zombie olmuştu

Kedi Yavrusu

Üye
bütün zombiler bunu parçalayıp birer lokma yedi..................

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
bedeni parçalandıysada ruhu parçalanmamıştı hemen bi zombinin içine girip haatına devam etti

zaza

zaza

Üye
ruhu bir zombinin içinde yaşamaya devam ederken karanlık silahı olan bir yaratık ona doğru gelmeye başlıyordu ve derken karanlıkların elçisi çıka geldi ve karanlık silahı olan yaratığı geri çevirdi...

Necmati

Necmati

Üye
Ve bir Türk'e dönüstü.
Karaköy'e gitti ama gece

zaza

zaza

Üye
gece aç kurtların saldırısına uğradı her tarafı yara bere içinde kaldı aşırı kan kaybı onun için bulunmaz bir nimetti çünkü...

Necmati

Necmati

Üye
nedensiz saldrının ne bu kadar nedensiz olduğu anlamadan nedensiz bir nedensizliğe kapıldı :hmmm

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
sonra neden bukarada neden kelımesını kullandım dıye nedensizce düşündü:hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
düşündü düşündü düşündü... ama bunca düşünmeye rağmen nedensizce düşünmesinin sebebini asla bulamadı.

Necmati

Necmati

Üye
Ve ardindan yurumeye basladi yeni maceralara atilmak icin

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
Hemen yolda gördüğü arabayı çalıp sahibini öldürüp parasını ve telefonlarını alıp ev adresini bulup ailesini öldürüp adamın yerine geçti:cool (not: seni seviyorum :D izleyin mutlaka :D)

Necmati

Necmati

Üye
Kendini degisik biri gibi.hissediyodu cunku degismisti

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
değiştiğinin farkına ancak değişime uğradığını farkettiğinde anladı ve ''ana ben değişime uğramışım ya la dedi''ve neden kimsenin ''değişime uğradığımın farkına ancak değişince anlarken söylemediniz lan diye milletin ağzını burnunu yer değiştirdi ve ekledi''siz niye ağzınızla burnunuzun yer değiştiğinin farkına yer değiştiğini anlayınca vardınız'' dedi ve yoluna devam etti
:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:naughty::naughty::naughty:

Necmati

Necmati

Üye
çok konuştuğunu hissetmişti yardım almak için Pasta Gazetesi yazarlarında Gaydar Cümen'e mesaj gönderdi derdini anlattı

Üst Alt