MaxiHikaye --Hayal Gücü Olan Gelsin--

Sponsorlu Bağlantılar

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
oda tuttu en çirkinine aşık oldu ve çirkinler ülkesine gitti kızı aramaya

ultrayer6

ultrayer6

Üye
kızı bulduğunda dünya güzeli olduğunu gördü ve pişman olup geri döndü gitti

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
gitti ta eve gitti iftarını açtı

ultrayer6

ultrayer6

Üye
"iftar demeyin uleeennn midem kazınıyoooo!!!!!" diye çığlık attı birisi

ultrayer6

ultrayer6

Üye
sonra Muhammet orucunu açtı ve bizimkine "git dilenciliğe devam et" dedi.
bizimki yine dilenci oldu.

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
ancak dilencilikten bıkmıştı ve siyah uzun ceketlii gizemli bir adam gelip dilenciliği bırakabilirsin dedi senin için çok cazip tekliflerim var dedi ve ekledi...

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
Benim işimi kabul et ben sana polis olmayı teklif ediyorum.ayda 1trilyon alacaksın bizimki hayır diyemedi bu teklife kabul etti polis olmadan önce ücretsiz eğitilmeye başladı.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ama öyle sıradan bir polis maaşı gibi ayda 600 lira ile geçinmeyecekti. 1 trilyon olduğuna göre farklı bir polislik göreviydi bu.
sonradan öğrendi. amacı dünyayı uzaylılardan korumaktı.

Dampierre

Dampierre

Üye
Ondan sonra işin patronu Cevat Yerli geldi. Crysis'i gerçeğe çevireceğiz bunun için senin gibi cesur bir adama ihtiyacımız var dedi.

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
(bizimkine ad bulak artık :D)bizimki saşkınlğını gidermeye çalışırken şöyle düşündü:uzay polisi! Başıma birtek bu gelmemişti. Bu düşüncelere rağmen işinden ayrılmayacaktı.

yazarlığım tuttu :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
(tesadüfen de az önce crysis serisini kurmuştum pc'ye :D [crysis, crysis warhead, crysis 2])

bizimkinin adı yoktu ama ona lakap olarak nomad dediler ve Ekip Raptor ile birlikte Lingshan Adalarına gönderdiler.

Dampierre

Dampierre

Üye
(bizimkine ad bulak artık :D)bizimki saşkınlğını gidermeye çalışırken şöyle düşündü:uzay polisi! Başıma birtek bu gelmemişti. Bu düşüncelere rağmen işinden ayrılmayacaktı.

yazarlığım tuttu :D

Bizimki dediğiniz kişi benim :D

Alp adaya düşen meteor u incelemeye gider ve Koreli kaynadığını görür, (enver k'ya selam :D) Korelileri temizlemeye karar verir.

Larismus

Larismus

Üye
bunu gören ali ona yardım etmek için karar alır

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Bizimki dediğiniz kişi benim :D

Alp adaya düşen meteor u incelemeye gider ve Koreli kaynadığını görür, (enver k'ya selam :D) Korelileri temizlemeye karar verir.

fakat tam adaya inerken kendisine çarpan garip bir cisim sonucunda paraşütü kopar ve denize düşer. arkadaşı aztec de ağaçlara takılır. böylece ekip dağılır (Bkz. Crysis Bölüm 1: Ayrılırsak bölünürüz)

O sırada esrarengiz bir biçimde aztec ve 4 koreli ölmüştür ve bizimkiler dağın tepesinde denizden kilometrelerce uzakta donmuş bir gemi bulurlar.

Dampierre

Dampierre

Üye
of ya kaç yıl önce bitirdim oyunu hatırlamıyorumki devam edeyim :( Neyse, sanırım birşeyler hatırlıyorum.

Alp, namı diğer Nomad, Jester adlı arkadaşını da kaybetmiştir. Adada sadece Koreliler ve kendisi kalmıştır. Yüzlerce Koreliye karşı tek kalmıştır. Kara kara düşünmeye başlamıştır ne yapsam diye. Dilencilik yapsam acırlar mı fikri gelmiştir aklına :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
sorun değil hacı senaryoyu ful kopyalarım buraya :naughty:

Dampierre

Dampierre

Üye
Hikaye oyuna dönüşmesin bari, arkadaşlarım benimle ne zaman muhabbet etmeye başlasa sohbetin sonu oyun ile bitiyor. Burada da konuyu oyuna bağladım. Kendimi kınıyorum :ehe

Kendi yazdığıma devam edeyim bari :D Bizimki dilencilik için bir koreli öldürdü ve kıyafetini giydi. Üzerindeki nano suit'i koyacak yer bulmalıydı, toprağa gömdü. Daha sonra başladı yine dilenciliğe. Para yerine mermi geçiyordu burada. Geçenler 3-5 mermi koyuyordu önüne. Bizimki birde güzel bir silah bulayım kendime dedi ve ...

ultrayer6

ultrayer6

Üye
"çık dışarı mayonez kafa" diyerek bir koreliyi otomobilinden indirip silahını aldı.

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
bunu gören koreli polisler :

Üst Alt