Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MaxiHikaye --Hayal Gücü Olan Gelsin--
Sponsorlu Bağlantılar
AssassinmasteR
Üye
sonra çok havalı diye bi güzel dövdüler arabasını aldılar dilencilik yaptırdılar
Necmati
Üye
dilencilik yaparken askerlik arkadaşını gördü ama o onu görmedi 'Selamın Aleyküm Brodır' dedi anca gördü
AssassinmasteR
Üye
sonra birlikte yemek yemeye gittiler ancak bizimki dediki brodır hiç param yok daha yeni başladım işe dedi sen ver dedi paramı ama ne yazıkki ondada yoktu
Bluetoooth
Üye
sonra gizlice kaçtılar ama
AssassinmasteR
Üye
unuttukları bişey vardı kaçtıkları adamların alayı eski csı ajanıydı
Bluetoooth
Üye
Ama çoğu ölmüştü
AssassinmasteR
Üye
bi baktıki ülkenin çoğu zombie olmuştu
Kedi Yavrusu
Üye
bütün zombiler bunu parçalayıp birer lokma yedi..................
AssassinmasteR
Üye
bedeni parçalandıysada ruhu parçalanmamıştı hemen bi zombinin içine girip haatına devam etti
zaza
Üye
ruhu bir zombinin içinde yaşamaya devam ederken karanlık silahı olan bir yaratık ona doğru gelmeye başlıyordu ve derken karanlıkların elçisi çıka geldi ve karanlık silahı olan yaratığı geri çevirdi...
Necmati
Üye
Ve bir Türk'e dönüstü.
Karaköy'e gitti ama gece
zaza
Üye
gece aç kurtların saldırısına uğradı her tarafı yara bere içinde kaldı aşırı kan kaybı onun için bulunmaz bir nimetti çünkü...
Necmati
Üye
nedensiz saldrının ne bu kadar nedensiz olduğu anlamadan nedensiz bir nedensizliğe kapıldı
'Patron
Üye
Konu Sahibi
sonra neden bukarada neden kelımesını kullandım dıye nedensizce düşündü
OttomaN TigeR
Üye
düşündü düşündü düşündü... ama bunca düşünmeye rağmen nedensizce düşünmesinin sebebini asla bulamadı.
Necmati
Üye
Ve ardindan yurumeye basladi yeni maceralara atilmak icin
Bluetoooth
Üye
Hemen yolda gördüğü arabayı çalıp sahibini öldürüp parasını ve telefonlarını alıp ev adresini bulup ailesini öldürüp adamın yerine geçti (not: seni seviyorum izleyin mutlaka )
Necmati
Üye
Kendini degisik biri gibi.hissediyodu cunku degismisti
AssassinmasteR
Üye
değiştiğinin farkına ancak değişime uğradığını farkettiğinde anladı ve ''ana ben değişime uğramışım ya la dedi''ve neden kimsenin ''değişime uğradığımın farkına ancak değişince anlarken söylemediniz lan diye milletin ağzını burnunu yer değiştirdi ve ekledi''siz niye ağzınızla burnunuzun yer değiştiğinin farkına yer değiştiğini anlayınca vardınız'' dedi ve yoluna devam etti
Necmati
Üye
çok konuştuğunu hissetmişti yardım almak için Pasta Gazetesi yazarlarında Gaydar Cümen'e mesaj gönderdi derdini anlattı