Arkadaş listemdekiler
----------Eklendi @ 21:32:55 ---------- Yazıldı @ 21:32:17 ----------
![]()
minoo
ve
Tuba.Erva
'nın apayrı değerleri var bende
devamındaysa - SerkeŞ -, greenmile,spy ghost,viktoreznov;saygıdeğer Moderatör'lerimiz Revengeful ve fullwar ve tabiki de saygıdeğer Admin'lerimiz Ozan ve Praetor en sevdiğim forumdaşlarımın başını çekmekte an itibariyle;şayet nickini yazmayı unuttuğum üye varsa şimdiden özürlerimi iletiyorum
ayrıca nick sıralaması önemsizdir,yazdığım nick'le foruma giriş yapan tüm üyelerin bendeki yerleri önemsenmiycek farklar da olsa hemen hemen aynı yerlere sahiptirler 
Özellikleminoo
ve
Tuba.Erva
'nın apayrı değerleri var bende
devamındaysa - SerkeŞ -, greenmile,spy ghost,viktoreznov;saygıdeğer Moderatör'lerimiz Revengeful ve fullwar ve tabiki de saygıdeğer Admin'lerimiz Ozan ve Praetor en sevdiğim forumdaşlarımın başını çekmekte an itibariyle;şayet nickini yazmayı unuttuğum üye varsa şimdiden özürlerimi iletiyorum
ayrıca nick sıralaması önemsizdir,yazdığım nick'le foruma giriş yapan tüm üyelerin bendeki yerleri önemsenmiycek farklar da olsa hemen hemen aynı yerlere sahiptirler
![]()
(minoo ve ben
)
Sende kızlara karşı kalp yapma ve öpme hastalığı var anlamadım gitti![]()
fullwar'ın dahada bir ayrı yeri var sanırım sende o renkli biz renksiz(minoo ve ben
)

İlk tespit başarılı;ama 2. tespitte size hak veremiycem.Çünkü tüm nicklerin rengini siyah yaptım,bi tek fullwar'ın rengini değiştirmeyi atlamışım,ortaya da böyle bişi çıktı.Aramız da bu aralar biraz soğuk zaten,biraz da o yüzden mesajı düzeltme gereği duymadım![]()

Bende onla ilk gün atışmıştım![]()

PC oyunlarına meraklıysan o konularda konuş onla![]()
ama yine de öneri için
x2(Anladınız siz onu
)astrosman, india, fullwar, greenmile, bydexer, haydaravision...