maxide en çok sevdiğiniz üye :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
maxide en çok sevdiğiniz üye :D
evet. Benim en çok sevdiğim üye kabız civciv ve astroman
(en fazla 2 üye yazabilirsiniz) :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
üye sayısı cok az olmaz .d

xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
tamam. Sınırsız olsun. En sevdiğiniz üyeleri yazın.

Revengeful

Emekli Yönetici
Arkadaş listemdekiler

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Revengeful

Emekli Yönetici
evet <3
:D

• Beğen
xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
utanma :D

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:ehe

viktoreznov

viktoreznov

Üye
astrosman, india, fullwar, greenmile, bydexer, haydaravision...

• Beğen
Tepkiler: haydaravısyon
bydexer

bydexer

Üye
Özellikle (L)minoo(L) ve (L)Tuba.Erva(L)'nın apayrı değerleri var bende :op: devamındaysa - SerkeŞ -, greenmile,spy ghost,viktoreznov;saygıdeğer Moderatör'lerimiz Revengeful ve fullwar ve tabiki de saygıdeğer Admin'lerimiz Ozan ve Praetor en sevdiğim forumdaşlarımın başını çekmekte an itibariyle;şayet nickini yazmayı unuttuğum üye varsa şimdiden özürlerimi iletiyorum :bilmm ayrıca nick sıralaması önemsizdir,yazdığım nick'le foruma giriş yapan tüm üyelerin bendeki yerleri önemsenmiycek farklar da olsa hemen hemen aynı yerlere sahiptirler :good:

Revengeful

Emekli Yönetici
Özellikle (L)minoo(L) ve (L)Tuba.Erva(L)'nın apayrı değerleri var bende :op: devamındaysa - SerkeŞ -, greenmile,spy ghost,viktoreznov;saygıdeğer Moderatör'lerimiz Revengeful ve fullwar ve tabiki de saygıdeğer Admin'lerimiz Ozan ve Praetor en sevdiğim forumdaşlarımın başını çekmekte an itibariyle;şayet nickini yazmayı unuttuğum üye varsa şimdiden özürlerimi iletiyorum :bilmm ayrıca nick sıralaması önemsizdir,yazdığım nick'le foruma giriş yapan tüm üyelerin bendeki yerleri önemsenmiycek farklar da olsa hemen hemen aynı yerlere sahiptirler :good:

Sende kızlara karşı kalp yapma ve öpme hastalığı var anlamadım gitti :D
fullwar'ın dahada bir ayrı yeri var sanırım sende o renkli biz renksiz :D (minoo ve ben :D)

bydexer

bydexer

Üye

Sende kızlara karşı kalp yapma ve öpme hastalığı var anlamadım gitti :D
fullwar'ın dahada bir ayrı yeri var sanırım sende o renkli biz renksiz :D (minoo ve ben :D)

İlk tespit başarılı;ama 2. tespitte size hak veremiycem.Çünkü tüm nicklerin rengini siyah yaptım,bi tek fullwar'ın rengini değiştirmeyi atlamışım,ortaya da böyle bişi çıktı.Aramız da bu aralar biraz soğuk zaten,biraz da o yüzden mesajı düzeltme gereği duymadım :bilmm

Revengeful

Emekli Yönetici

İlk tespit başarılı;ama 2. tespitte size hak veremiycem.Çünkü tüm nicklerin rengini siyah yaptım,bi tek fullwar'ın rengini değiştirmeyi atlamışım,ortaya da böyle bişi çıktı.Aramız da bu aralar biraz soğuk zaten,biraz da o yüzden mesajı düzeltme gereği duymadım :bilmm

Bende onla ilk gün atışmıştım :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
PC oyunlarına meraklıysan o konularda konuş onla :naughty:

Mareşal

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Tuba ablam ve Murat abim :sarıl:[/SIZE][/COLOR]

• Beğen
Tepkiler: greenmile

Revengeful

Emekli Yönetici
puuuuuuuu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt