Maxicepten Tatil :)

Sponsorlu Bağlantılar

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
Maxicepten Tatil :)
mrb arkadaşlar maxicepsiz 7 qünün on numara geçti kafamı dinledim tatile qittim oh ya dünya varmış bana ban attığı için EROL adminimize Teşekkür ederim :good:

sizler neler yaptınız bakayım? :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

hikmet366

hikmet366

Üye
Hoşgeldin Ben hastanede idim bacam ezildi özel söyledim zaten

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
hikmet366

hikmet366

Üye

üzüldüm dostum ya geçmş olsun ben çok sevindim ama :)

ben maxicep e girmek için saniyeleri hesaplıyordum şahsen ama bir yandan pcnin başında bacam acıyo :D

- - - Eklendi - - -

ben hatamın farkındaydım 7 gün uzaklaştırma almadan önce ama şuan daha iyi anlıyorum

ka_za

ka_za

Üye
2 nizde hoşgeldiniz :)

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
hahaha ben girdim engelmi çıkis yaptım saat 19 tamam bidaha uğramadım hatta Bunu yanlış karar diyosanız diye Yöneticiye teşekkür mesajı attım :zuhaha:

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
hoşbulduk dostum on numarayadı :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
hoşgeldin taha sen nereye yazdın ban yiyecek kadar gereksiz ve saçma mesajı :)

hikmet sende mumkunse şu teknoloji ile ilgili olmayan konularını mümkünse gece yarısı aç, son mesajlara bakarken kendimi köprüden atasım geliyor valla :ehe

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye

hikmet sende mumkunse şu teknoloji ile ilgili olmayan konularını mümkünse gece yarısı aç, son mesajlara bakarken kendimi köprüden atasım geliyor valla :ehe
ide abi ben gece yarısında gececilerdeyim napcam :D

ka_za

ka_za

Üye

Ben söyliyim bandan önce mesajda attım yakalanma diye daha konuşurken ban geldi :)
:tşk: kopyalayıp her konusunun sonuna seri seri yapıştırıyordu. Tapatalka bi girdim son mesajların hepsi Taha nın bide hepsi :tşk: :)

asigsasi

asigsasi

Üye
illa birşey kasacaksın madem yararlı konular aç rica kas geçen temalar bölümünde bir arkadaş aynısını yaptı hiç alakasız

Akıncı

Akıncı

Üye
Kim abi :)

doctorrr

doctorrr

Üye
Sözlük bölümüne abanma, haber paylaş. Hem yararlı olur. Sözlük bölümüne havucun ne olduğu ile ilgili konu açınca bi' de arkadaşlar ona teşekkür ve sen de rica edince abes görünüyor tabi. Maxicep gene bu konuda ılımlı başka forumlarda yapsan aynısını anında şutlarlar seni. Aç CNN'i aç Habertürk'ü, haber paylaş ordan illa paylaşım yapmak istiyorsan... @hikmet366

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
yo sağol

ismail

ismail

Üye
hg taha :)

• Beğen