Maxicep’ten Galaxy S3 Mini Hediyeli Yarışma

Heroata

Üye
Senii cook cok seviyorummmm ma ma ma ma maaaa maxicep yo yo yo maxicep her gun acarim telefonumuu, sonrada acarim tapatalkimiii secerim maxicepimiii bakarim SON HABERLEREEEE hep beraabeeeer bakarim SON HABERLEREEEE girerim gereksizlereeee sonra da eglence ve sohbeteeeee

sakin şampiyon daha yarışma başlamadı

Duran.Y

Üye
birinci olup s3 mini alsak onu satıp bi lumia 520 alsak güzel sistem, herkese başarılar

Mufche

Üye
Başarılar herkese ... Yaratıcılık işimizde bakalım bişiler bulabilicekmiyiz Karadenizli zekası

Metin137

Üye
herkese başarılar şimdiden

herkese başarılar aklımda bi proje var o miniyi almalıyım

ka_za

Üye
Cok güzel bir fikir inşallah ihtiyacı olan birine gider (gidipde note2 si olan biri kazanmasın ).
Başarılar herkese

eğer ben kazanamassam inşallah 5800ı olan biri kazanır garibanlık 5800ı sattım Y200 Aldım yani Doğandan inip Şahine bindim

Bi video yapsam bütün forum sarsılır valla ama yapmamm.. Eğer bu yarışmayı kazansamda hediyeyi de istemem... Katılacaklara başarılar dilerim

Tepkiler: x-scarface
Arkadaşlar katılım izdihamı olmasın diye mutlaka seçici katılım şartları konacaktır bence

Yani katılım şartları açıklanmadan heyecana ve hayale kapılmayın derim

achambo

Üye
herkese başarılar fikir bulursam katılırım

Oğuzhan

Üye
Ablamin evinin yakinindaki bir markette de ayni kadinin resmi var her gorusumde resime tukuresim geliyordu

Buğra

Admin
Herkese Başarılar