Sidretül Münteha
Üye
-
Konu Sahibi
-
melekcim haklısın ama senin dedigin sag tuş engellemesi sitede rahatsızlık verebilir pek hos durmuo™ мγdяєaм;1940528' Alıntı:Merhaba Site Sakinleri Bir Öneride Bulunmak İstiyorum ...
Xx Kişinin Foruma Gelip Konularımızı Çalıp Gitmesini İstemiyorum.
Çok Sinir Bozucu Sen Uğraş Yap, Oda Alıp Baska Yerlerde Sunsun..
Kısacası Kısas, Xx Kişi Gelip Konudakı Yazılarmızı
Seçip Kopyalama Yaparken,
Sözlü Bir Uyarı Penceresi Gelsin Misal;
" Negative Kopylanmasına İzin Vermiyor " Diye ...
Yada Daha Farklı Sözlü Uyarılar ...
Peki Sizler Ne Düşünüyorsunuz Bu Konuda ?
valla kardeş iyi olurdu böyle misafirler konuları görsün ama dediğin gibi paylaşımları alıp gitmesin o iyi olur fakat şu durum var başka biri bu durumda gelir 2 sn de üye olup herşeyi gene götürür yani engelleyemezsin
Bir ara bu konuda önlem olarak virgül veya nokta'ya maxicep resmi eklenmişti. Kopyalayıp başka sitede paylaşıma açılınca içerik maxicepten alınmıştır yazısı çıkardı. Ne kadar önlem alınırsa alınsın bir konu kopyalanmak isteniyorsa kopyalanır....
Evet Mustafa haklı sonuçta bizde bir yerlerden bulup buraya ekliyoruz...Döngü bu...Hem bence maxicepdeki bir konunun başka bir yerde açılmasının maxicepe bir şey kaybettirdiğini düşünmüyorum...Çünkü Türkiye'de çoğu site artık Maxiceple rekabet edecek kadar güçlü değil...Henüz bir Babayiğit yok...Evet..
Zaten paylaşımları üye kendisi oluşturmuyor Melek.. O da başka forumlardan alıntı yapıyor.
Salih Baba meselâ..
Türkiye'yi bırak, Vietnam forumlarında bile üyeliği var.
Yani bu konuda yapabilecek bir şey yok. Konularını takip etmen yeterli Melek.. Benim birkaç konumu kopya sitede ve başka forumlarda gördüm. Üye olup ağzıma geleni yazdım. Sonra tekrar baktığımda ya konunun kilitlendiğini gördüm ya da kaldırırldığını..
Yapılıcak Bişey Yokmuş Evet ..Bu konuda yapacak bir şey yok Melek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?