forumda 100 mesajın üsütnde kaç kişi var?
bu sorunun nedenini anladınız...
hatta 10 mesajın altındaki üye sayısı kaç ?
neyse konuyu biraz hararetlendirmek (gündeme getirmek) adına;
Bırakın teşekkür mesajlarını. görüyorumki sorunlarını bile yazmaya üşünme söz konusu...
birde özellikle dikkatimi çeken bir husus var.. s60 3rd satışları ciddi şekilde çıkışta iken.. bizim 3rd bölümüzdeki proların %25 i os7 os8 prolarla dolu..(%25 insaflı oldu bence)
ve sabit konulardaki toplu pro verişlerinde link in içeriği ve resim (resim varsa)dışında pronun adı yazmıyor... ben 2 kere konu açıp sonra daha önce açıldığını fark ettim. arama butonu bu durum karşısında devre dışı oluyor..
sonuç:
neden teşekkür edilmediği yada sömürgeciler kavramları yerine, forumdaki tekrar mesajları, başlıksız ne olduğu anlaşılmayan proları kaldırmalıyız...
pro paylaşımlara acil şu kurallar gerekli bence uygulamayanın konusu silinsin...(modların işi gücü yok birde açılan konuların içlerinimi dolduracaklar.)
1. program adı tam ve versiyonu ile yazılmalı
2. programın bir şekilde screen shot ı konulmalı
3. programın uyumlu olduğu telefonlar yazılsın. (eğer bilinmiyorsa hangi telefonda denendiği yazılsın)
dün gece aranıza katıldım... bende google ile smart setting 3rd için gelmiştim, üye olmuştum. Bir vesile ile dün gece aktif yazmaya ve paylaşmaya başladım.. (başka bir forumda idim gereksiz yere ban yedim. şu 250.000 kişilik malum adını veremediğim cep "telefonu" forum) burda 3rd bir kaç pro indirdim bu gün ve çok kızdım. bu konuda da mesajı olan arkadaşlarda içlerinde olmak üzere yapılan paylaşımı indirdiğimde os9 olmadığını fark ettim... o toplu mesajlar içinde de çokça os 7 v os8 var. (bu gün 4 kez falan kullandım şikayet button nunu - sonuncadada içerisine bir daha basmayacağımı belirttim bas bas bitmiyor.

)
hatta "negative" bile 5. ayda verilmiş bir proyu tekrar vermiş yani( 3rd şu yatan ekran prosunu) .. kesinlikle küçümsemiyorum gördüklerimi ve bence sorunlarımızı paylaşıyorum... ciddi bir kontrol ve düzgün sabit konular gerekli..
bu uzun devrik cümlelerden oluşan yazıyı okuma zahmetine girdiğiniz için teşekkürler.
lütfen hoşgörü ile yazdıklarımın itham değil eleştiri olduğunu görünüz.
saygılar..
bu arada adım Caner Oktay (bazen hitaba başlarken insan zorlanıyor "kardeşim" "abicim" falan... bana adımla hitap ederseniz memnun olurum.)