maxicepte rütbe atlama hesabı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
Kaliteli olacağı kesinde, hangi tür konu açar orasını bilemem. Gider çeşit çeşit sitelerden konu çeker.

Lina_TR

Üye
beni heasaplasana bi sonrakine ne zaman geçerim

Perfect!

Üye

peki sonra ...

ChavRash

Emekli Yönetici
Espiri mespiri ama denemenizi önermem. Zira yazılan mesajların konuyla alakalı olması gerek, eğer değilse ve sürekli oluyorsa bu durum elimizdeki sopayı kullanabiliriz.

Revengeful

Emekli Yönetici
Espiri mespiri ama denemenizi önermem. Zira yazılan mesajların konuyla alakalı olması gerek, eğer değilse ve sürekli oluyorsa bu durum elimizdeki sopayı kullanabiliriz.

Bir ara 5 sopa darbesi yemiştim. Pek tavsiye etmem

beni heasaplasana bi sonrakine ne zaman geçerim

3 vakte kadar geçiceksin

--------------- Ekleme ---------------

forum amacımız bizim burda hoş vakit geçirmek ve başkalarına yardım etmek o yüzden benim pek mesaj sayımla alakam olmuyo

Necmati

Üye
ben yedim bu sopayı sakın haa..
Çok fecidir tavsiye etmem

ben 6 aya yakın üyeyim hala tuggeneral olamadım bir arkadaşımız nickini degiştirmiş daha yüksek rütbeye atlamış.baya yüksek rütbeye atlamış...

Dafny

Üye
ben 6 aya yakın üyeyim hala tuggeneral olamadım bir arkadaşımız nickini degiştirmiş daha yüksek rütbeye atlamış.baya yüksek rütbeye atlamış...
Ooo 6 ayda tuggeneral Gözün yükseklerde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...